Rīgā līdz 30. septembrim tiks ierobežota transporta un gājēju kustība

© Foto : pixabay.comНациональная библиотека в Риге
Национальная библиотека в Риге - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Gājējiem un transportam nāksies ierobežot savu pārvietošanu pa galvaspilsētas ielām ārvalstu politiķu, ekspertu un diplomātu dēļ, kuri ieradušies uz starptautisko konferenci.

RĪGA, 29. septembris – Sputnik. Latvijas Nacionālajā bibliotēkā vakar tika atklāts viens no lielākajiem ikgadējiem forumiem Baltijas reģionā par drošības un ārpolitikas jautājumiem – Rīgas konference 2017, kurā piedalīsies vairāk nekā 600 slavenu ārvalstu ekspertu, politiķu, diplomātu, akadēmiķu, uzņēmēju un žurnālistu, vēsta mixnews.lv

No 29. līdz 30. septembrim Latvijā darba vizītē viesosies Ukrainas ārlietu ministrs Pāvels Kļimkins, kurš ar Latvijas ĀM vadītāju Edgaru Rinkēviču apspriedīs abu valstu sadarbību, kā arī drošības politikas jautājumus un situāciju Ukrainas austrumos.

Tāpat Kļimkins tiksies ar izglītības un zinātnes ministru Kārli Šadurski. Šeit vērts atzīmēt, ka trešdien ES aicināja Kijevu pēc iespējas ātrāk pieprasīt Eiropas Padomes vērtējumu par izglītības likumu, kurš paredz pārvest visu apmācību Ukrainas valsts skolā tikai ukraiņu valodā.

Tāpat 29. septembrī Latvijā ieradīsies Eiropas Komisijas (EK) priekšsēdētāja pirmais vietnieks Franss Timmermans, kurš tiksies ar prezidentu Raimondu Vējoni, Saeimas priekšsēdētāja biedreni Inesi Lībiņu-Egneri un ar Edgaru Rinkēviču.

Sakarā ar konferences norisi 28. un 30. septembrī no plkst. 7:00 no rīta līdz 23:00 tiks ierobežota kustība Jēkaba ielas posmā no Krišjāņa Valdemāra ielas līdz Torņa ielai. Kā arī 29. un 30. septembrī no plkst. 7:00 līdz 23:30 kustība tiks slēgta Valguma ielas un Uzvaras bulvāra krustojumā, pretī Latvijas Nacionālās bibliotēkas galvenajai ieejai.

Peštas ainava no Zvejnieku bastiona - Sputnik Latvija
Ungārijā kritizēts Ukrainas Izglītības likums

Transporta un gājēju kustība tiks ierobežota 29. septembrī no plkst. 18:30 līdz 21:00 Uzvaras bulvārī pretī Latvijas Dzelzceļa muzeja galvenajai ieejai, savukārt 30. septembrī no plkst. 17:00 līdz 21:00 tiks slēgts Amatu ielas posms no Šķūņu ielas līdz Meistaru ielai, kā arī Meistaru ielas posmā no Amatu ielas līdz Zirgu ielai.

29. septembrī no plkst. 7:00 līdz 30. septembra 23:30 transportlīdzekļiem būs aizliegts apstāties un stāvēt Valguma ielas posmā no Uzvaras bulvāra līdz Akmeņu ielai – abās ielas pusēs un autostāvvietā pie Latvijas Nacionālās bibliotēkas Akmeņu ielā.

Turklāt, sākot no plkst. 7:00 28. septembrī un līdz pat 30. septembra plkst. 23:30 transportlīdzekļiem tiks aizliegts apstāties un stāvēt Doma laukumā, Jēkaba ielas labajā pusē un virzienā no Torņa ielas līdz ēkai Nr. 26/28.

Ierobežojumi neattiecas uz operatīvo transportu un transportlīdzekļiem ar speciālām atļaujām.

Ziņu lente
0