Lidojumi no Rīgas uz Liepāju turpināsies arī ziemā

© Foto : en.wikipedia / MorefunLiepājas lidostas ēka
Liepājas lidostas ēka - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Liepājas lidosta netiks slēgta ziemā: airBaltic aviokompānija atklāja, ka iekšzemes reisu panākumi starp Rīgu un Liepāju ir pārspējuši visas cerības.

RĪGA, 15. septembris — Sputnik. Aviokompānija airBaltic veiks lidojumus starp Rīgu un Liepāju arī ziemā, vēsta Rīgas lidostas mājas lapa.

Šis lēmums ļaus Liepājai pieņemt viesus no vairāk kā 60 Eiropas, Skandināvijas, Tuvo Austrumu un NVS pilsētām.

Улдис Аугулис - Sputnik Latvija
Ministrs: reisa Rīga-Liepāja popularitāte pārspējusi cerības
Martins Gauss, airBaltic izpilddirektors, paziņoja: "Liepājas reisu panākumi pārsniedza mūsu ieceres. Sākotnēji šajā maršrutā paredzējām apkalpot 3 200 pasažierus, tomēr jau tagad, divus mēnešus pirms vasaras sezonas beigām, lidojumus rezervējuši vairāk nekā 4 500 pasažieri. Izanalizējot maršruta datus, lidojumi uz Liepāju arī ziemā dos pozitīvu efektu mūsu maršrutu tīklam, tāpēc apstiprinām airBaltic plānus apkalpot šo galamērķi visa gada garumā."

"Iekšzemes maršruts uz Liepāju ir nozīmīgs reģiona ekonomikai. Mēs piedāvājam plašāku savienojamību biznesa un atpūtas ceļotājiem, radām jaunas darba vietas, kā arī palielinām ne tikai pilsētas, bet arī visa reģiona atpazīstamību," piebilda Gauss.

Pasažieri no Liepājas arvien biežāk izmanto tranzīta savienojošos lidojumus caur Rīgu. Pieci populārākie savienojošie reisi no Liepājas ir Kopenhāgena, Maskava, Londona, Stokholma un Berlīne.

No 30. oktobra mainīsies lidojumu saraksts: rīta reisi no Liepājas notiks pirmdienās, ceturtdienās un sestdienās, kas ļauj pasažieriem ieplānot lidojumus no Rīgas brīvdienās.    

Ziņu lente
0