Ministrs: reisa Rīga-Liepāja popularitāte pārspējusi cerības

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Nepilnas nedēļas laikā maršruts izrādījās pieprasītāks, nekā bija plānots; lidojumi tiks veikti tikai vasaras periodā, līdz oktobrim, jo Liepājas lidosta nav gatava apkalpot lidmašīnas ziemā.

RĪGA, 23.maijs – Sputnik. No pagājušās otrdienas līdz vakardienai maršrutā Rīga-Liepāja pārdots vairāk nekā 1200 biļetes, vairāk nekā bija plānots, paziņoja satiksmes ministrs Uldis Augulis telekanāla LNT ēterā.

Bombardier CS300, airBaltic. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Gauss: airBaltic stratēģiskā situācija ir stabila, pienācis laiks meklēt investoru

Par to viņš paziņoja programmas " 900 sekundes" ēterā. Tādējādi airBaltic pagājušajā nedēļā atklātais reiss izrādījās pieprasītāks, nekā bija gaidīts.

Ministrs atgādināja, ka lidojumi uz Liepāju tiks izpildīti līdz oktobrim, jo pilsētas lidosta nevar apkalpot reisus rudenī un ziemā.

Aviosatiksmes atklāšanas iespēju ar Ventspili un Daugavpili Augulis vērtē skeptiski, jo šo pilsētu lidostas tehniski nav gatavas regulāru reisu apkalpošanai.

airBaltic uzsāka lidojumus maršrutā Rīga-Liepāja 16.maijā. Reisi tiek izpildīti trīs reizes nedēļā: otrdienās, ceturtdienās un svētdienās, plkst. 23:25. Lidojumus veic ar Bombardier Q400 NextGen lidmašīnām. Atgriešanās reiss no Liepājas uz galvaspilsētu izlido piektdienās, pirmdienās un trešdienās, plkst. 5:45. lidojuma ilgums sastāda 40 minūtes.

Ziņu lente
0