Lielākajās Krievijas pilsētās notika masveida cilvēku evakuācija

© Sputnik / Саид Царнаев / Pāriet pie mediju bankasKrievijas BS Inženieru spēku vienību mācības. Foto no arhīva
Krievijas BS Inženieru spēku vienību mācības. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Otrdienas rītā nezināmas personas informējušas par teroraktiem un spridzekļiem valdības iestādēs, skolās, universitātēs, stacijās un tirdzniecības objektos; sākotnējie dati liecina, ka zvanītāji atradušies Ukrainas teritorijā.

RĪGA, 13. septembris — Sputnik. Kaļiņingradā, Vladivostokā, Permā, Magadanā un citās pilsētās tika evakuēti sabiedriskie objekti sakarā ar saņemtajiem anonīmajiem zvaniem par iespējamiem teroraktiem, raksta Sputnik Baltkrievija.

Rīgas panorāma - Sputnik Latvija
Ārkārtas situācijā trauksmes sirēnu izdzirdēs tikai puse Latvijas iedzīvotāju
Otrdienas rītā nezināmas personas informējušas par teroraktiem un spridzekļiem valdības iestādēs, skolās, universitātēs, stacijās un tirdzniecības objektos; sākotnējie dati liecina, ka zvanītāji atradušies Ukrainas teritorijā, aģentūrai RIA Novosti pastāstīja informācijas avoti Krievijas varasiestādēs.

Kaļiņingradā it kā esot bijusi mīnēta apgabala dome, tirdzniecības centrs un citi objekti. Krievijas gvarde pārbaudījusi visas norādītās ēkas.

Permas policijai tika paziņots, ka stacijā, skolās un administratīvajās ēkās ievietoti spridzekļi: no iestādēm tika evakuēti 5706 skolēni un personāls. Kā ziņo Krievijas gvarde, ziņojumi par mīnēšanu netika apstiprināti.

 

 

Krasnojarskā tika operatīvi pabeigta visu ēku pārbaude, kas pieminētas anonīmajos zvanos.

 

В Красноярске из-за сообщений о минировании массово эвакуируют ТРК В Красноярске из Торговых центров города производится эвакуация посетителей из-за звонков об обнаружении подозрительных предметов. Об этом сообщают пользователи в социальных сетях, которые стали очевидцами происходящего. По информации ИА Запад24, сейчас у спецслужбы и кинологи работают в ТЦ "Красноярье". Рядом дежурят машины скорой помощи и пожарная. В пресс-службе краевого МВД информацию об эвакуации подтвердили. Кроме этого, сообщили, что сейчас проводятся проверки по поступившим сообщениям. СМИ Омска, Уфы, Челябинска и Ставрополя сообщают, что ТРК и школы стали жертвами лжетеррористов. 10 и 11 сентября была произведена эвакуация из-за сообщений о минировании. Неофициально источники, близкие к полиции, сообщают, что это — спланированная акция, скорее всего связанная с годовщиной теракта 11 сентября в США. Фото: ЧП Красноярск #запад24 #новостизапад24 #zapad24 #newszapad24 #новостикрасноярск #красноярск #чп #торговыйцентр #эвакуация #минирование #бомба

Публикация от ИА "Запад24" (@ia_zapad24) Сен 12 2017 в 1:24 PDT

 

Sakarā ar ziņojumu par iespējamiem sprādzieniem arī Južnosahaļinskā evakuēta mērija, apgabala valdība un seši tirdzniecības centri.

Magadanā evakuēti divu kinoteātru, vairāku skolu, universitāšu un tirgus apmeklētāji. Līdzīga situācija izveidojusies arī Vladivostokā. Patlaban tiek noskaidrota zvanītāja personība.

 

 

Sociālo tīklu lietotāji no Jaunās Urengojas, kur tika evakuēti kultūras nams, divi tirdzniecības un darījumu centri, nosauca notiekošo par kvestu "Paralizē pilsētu".

 

 

Ziņu lente
0