Mediji: Spānijā likvidēti trīs aizdomās turamie teroraktu sarīkošanā

© REUTERS/Albert GeaПешеходная улица Рамбла в Барселоне
Пешеходная улица Рамбла в Барселоне - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sakarā ar terora aktiem Katalonijā aizturēti četri cilvēki, trīs marokāņi un viens no Meliljas - spāņu anklāva, kas robežojas ar Maroku.

RĪGA, 19. augusts – Sputnik. Spānijas varas iestādes likvidējušas trīs no četriem aizdomās turamajiem teroraktu sarīkošanā, vēsta RIA Novosti ar atsauci uz avīzi Mundo.

Митинг против исламизации Европы, 18 августа 2017 года - Sputnik Latvija
Barselonā izklīdināja mītiņu pret "Eiropas islamizāciju"

Pēc izdevuma informācijas avotiem, aizdomās turamie Saīds Āļjā (Said Aallaa) un Muhameds Hičami (Mohamed Hychami) tika likvidēti kopā ar furgona vadītāju Mussu Ukabiru, kurš sabrauca cilvēkus Kambrilsā.

Iepriekš tika ziņots, ka sakarā ar terorakta sarīkošanu tāpat tiek meklēts Juness Abujākubs (Younes Abouyaaqoub).

Pēc avīzes El Pais datiem, kas atsaucas uz policijas informācijas avotiem, Kambrilsā policija likvidēja vadītāju, kurš ietriecis pūlī Barselonā.

Ceturtdien pēcpusdienā Barselonas tūrisma centrā uz gājēju ielas Rambla mikroautobuss ietriecis cilvēku pūlī. Atbildību par terora aktu uzņēmās "Islāma valsts". Pēc dažām stundām furgons ietriecās cilvēku grupā Kambrilsā, 120 kilometru attālumā no Barselonas. Četri teroristi tika likvidēti, piektais tika ievainots un vēlāk nomira. Saskaņā ar pēdējiem datiem, Spānijas terora aktu rezultātā bojā gāja 14 cilvēki un 130 guvuši ievainojumus.

Ziņu lente
0