Latvija kļuvusi par septembra visizdevīgāko galamērķi atpūtai Krievijas iedzīvotājiem

© Sputnik / Игорь Зарембо / Pāriet pie mediju bankasLidosta Rīga
Lidosta Rīga - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Septembrī ekonomija uz lidojumu rēķina sastādīs 33%, ja no Krievijas dodas uz Latviju.

RĪGA, 12.augusts — Sputnik. Septembrī Latvija izrādījusies par visizdevīgāko lidojuma galamērķi no Krievijas, vēsta aģentūra AviaPort.ru ar atsauci uz biļešu meklēšanas tiešsaistes servisu Skyscanner.

Skyscanner izanalizēja aviobiļešu cenas 50 populārākajos šīs vasaras galamērķos un salīdzināja tās ar cenām septembrī. Par ceļojumam visizdevīgāko galamērķi, salīdzinot ar augustu, kļuvusi Latvija — aviobiļešu cena septembra reisiem no Krievija samazinājusies par trešdaļu.

Мыс Колка - Sputnik Latvija
Kolkasrags atzīts par vienu no Eiropas "apslēptajiem dārgumiem"

Otro un trešo vietu ieņēma Azerbaidžāna un Armēnija — dodoties turp septembrī, pasažieri varēs ietaupīt 28% un 24% attiecīgi.

Aviobiļetes uz ASV septembrī kļuvušas lētākas par 23%, salīdzinot ar augustu, un tā ir ceturtā pozīcija reitingā. Līderu piecinieku slēdz Zviedrija ar 21% ekonomiju lidojumam.

Pēc Skyscanner attīstības menedžera Krievijā Dmitrija Havanska vārdiem, agrais rudens ir ideāls laiks ceļojumam, jo cenas samazina ne tikai aviokompānijas, bet arī viesnīcas.

"Krievijas iedzīvotāji varēs ietaupīt uz aviobiļešu cenām līdz 33%, izvēloties lidojumam septembri augusta vietā. Īpaši tas attiecas uz Eiropas valstīm, kurās šogad august ir ekstremāli karsts. Savukārt septembrī Eiropā laikapstākļi ir labvēlīgi, gan atpūtai pie pludmales, gan apskates vietu apmeklēšanai. Nerunājot jau par to, ka tūristu šajā laikā ir daudz mazāk un ir vairāk cerību labāk iepazīt valsti, " atzīmēja eksperts.

Kā jau iepriekš rakstīja Sputnik Latvija, šī gada pirmajā ceturksnī apmēram katrs piektais ārzemju tūrists Rīgā bija no Krievijas, salīdzinājumā ar 2016.gadu Krievijas tūristu skaits palielinājies par 14%.    

Ziņu lente
0