Mediji: Pits un Džolija varētu atsaukt savu šķiršanās pieteikumu

© MARK RALSTON / AFPАнджелина Джоли и Брэд Питт, архивное фото
Анджелина Джоли и Брэд Питт, архивное фото - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Par Džolijas lēmumu šķirties no Pita kļuva zināms 2016. gada septembra beigās. Aktrise skaidroja savu lēmumu ar "pastāvīgām nesaskaņām laulāto starpā".

RĪGA, 10. augusts – Sputnik. Amerikāņu aktieri Breds Pits un Andželīna Džolija, kuri iesnieguši dokumentus šķiršanai gandrīz pirms gada, varētu pilnībā atjaunot attiecības, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz žurnālu US Weekly.

Ребенок - Sputnik Latvija
Dīvaina tendence: Holivudas zvaigznes ģērbj savus dēlus kleitās

"Šķiršanās aizķeras. Pēdējo dažu mēnešu laikā viņi neko nav darījuši, lai iekustinātu šo procesu, un visiem liekas, ka viņi arī netaisās to darīt," — paziņoja izdevuma sarunbiedrs.

Maijā žurnāls jau rakstīja, ka Pits un Džolija tiekas slepus no saviem bērniem. Tika atzīmēts, ka attiecību veseļošanos īpaši labvēlīgi ietekmējusi Pita atteikšanās no alkohola. Pēc draugu viedokļa, šķiršanās procesa apturēšana varētu nozīmēt, ka pāris spers arī nākamo soli.

"Visi domā, ka viņi atkal varētu sākt dzīvot kopā. Es nemaz nebūtu izbrīnīts, ja viņi paziņos par šķiršanās atcelšanu un mēģinās visu uzlabot," — citē žurnāls vienu no Pita un Džolijas kopīgiem paziņām.

Par Džolijas lēmumu šķirties no Pita kļuva zināms 2016. gada septembra beigās. Aktrise skaidroja savu lēmumu ar "pastāvīgām nesaskaņām laulāto starpā". Tāpat viņa palūdza tiesai atstāt viņai sešus bērnus. Vēlāk tika ziņots, ka laulātie vienojušies par bērnu aprūpi.

Ziņu lente
0