Tramps atlaidis direktoru Skaramuči pēc 10 dienas ilga darba

© REUTERS/Joshua RobertsEntonijs Skaramuči. Foto no arhīva
Entonijs Skaramuči. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pirmajās darba dienās Skaramuči izcēlās ar asu kritiku, ko veltīja saviem agrākajiem un pašreizējiem kolēģiem Baltajā namā.

RĪGA, 1. augusts — Sputnik. Baltais nams apstiprinājis, ka Entonijs Skaramuči vairs neieņem sakaru direktora amatu, vēsta Sputnik Baltkrievija.

Šo amatu Skaramuči ieņēma tikai 10 dienas.

Krievijas prezidents Vladimirs Putins. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Putins pastāstīja, cik daudziem amerikāņu diplomātiem nāksies pamest Krieviju

"Skaramuči kungam šķita, ka labāk būtu bijis dāvāt (jaunajam — red.) aparāta vadītājam Džonam Kellijam pilnīgu brīvību un iespēju veidot pašam savu komandu," — paskaidroja Baltā nama preses sekretāre Sāra Sandersa.

Pirms nedēļas posteni pameta Baltā nama aparāta vadītājs Rains Prībass un Trampa preses sekretārs Šons Spaisers. Aparāta vadītāja postenī tika iecelts atvaļinātais ģenerālis Džons Kellijs. Vienlaikus Baltajā namā ieradās jaunais sakaru direktors, bijušais finansists Entonijs Skaramuči. Preses uzskatīja, ka Prībass un Spaisers no posteņiem atvaļināti tieši Skaramuči dēļ.

Pirmajās darba dienās Skaramuči izcēlās ar asu kritiku, ko veltīja saviem agrākajiem un pašreizējiem kolēģiem Baltajā namā. Vēlāk viņš atzina, ka atļāvies pārāk "spilgtus izteikumus".

Ziņu lente
0