Porziņģis uzdāvināja Liepājai basketbola laukumu

© Foto : rus.liepajniekiem / Ģirts GertsonsБаскетболист Кристапс Порзиньгис
Баскетболист  Кристапс Порзиньгис - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kā jau iepriekš teica basketbolists, šovasar viņš plāno atvērt vēl vienu sporta objektu Rīgā; šis laukums jau ir kļuvis par otro Liepājā.

RĪGA, 16.jūnijs – Sputnik. Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis, kurš spēlē Nacionālajā basketbola līgā (NBA) New York Knicks kluba sastāvā, vakar Liepāja atklāja otru viņa godā nosaukto sabiedrisko basketbola laukumu, raksta portāls liepajniekiem.lv.

Laukums atrodas Ventspils ielas parkā, dažu soļu attālumā no Porziņģa ģimenes mājas. Atklāšana bija paredzēta plkst. 15:00. Kristaps mēģināja izpildīt trīspunktnieka metienu, bet viņam patraucēja vējš. Taču basketbolistam izdevās veiksmīgi izpildīt citu elementu – dunk – kad bumba ar milzu spēku tiek ietriekta grozā no augšas.

© Foto : rus.liepajniekiem / Ģirts GertsonsLatvijas basketbolists Kristaps Porziņģis
Баскетболист  Кристапс Порзингис - Sputnik Latvija
Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis

Apkaimes māju iedzīvotāji pamanījuši, ka jauno par Porziņģu ģimenes fonda naudu izveidoto laukumu jaunieši izmēģināja un aktīvi izmantoja jau pagājušās nedēļas beigās. Par to, ka Kristaps Porziņģis šovasar uzdāvinās divus basketbola laukumus, Liepājā un Rīgā, kļuva zināms aprīlī.

Pērn Liepājā parādījās pirmais atvērta tipa basketbola laukums, kur var spēlēt visi interesenti.

Ziņu lente
0