Militārie spēki brīdina: bruņutehnika pārvietosies pa Liepājas šoseju

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ārzemju militārā tehnika atgriezīsies no Saber Strike mācībām uz pastāvīgās dislocēšanās vietām pa Liepājas šoseju.

RĪGA, 16.jūnijs – Sputnik. Ārzemju militārā tehnika atgriezīsies no Saber Strike mācībām uz pastāvīgās dislocēšanās vietām pa Liepājas šoseju. Nacionālie bruņotie spēki (NBS) paziņoja par NATO tehnikas pārvešanas plāniem atpakaļ uz Ventspils ostu, kur tā ieradās pagājušajā nedēļā.

Visa NBS tehnikas maršruta aprakstam bija nepieciešama vesela Twitter publikāciju sērija. Pirmajā no tām tika ziņots, ka 15., 16. un 17.jūnijā tehnika no Ādažiem dosies uz Rīgas un Ventspils ostām. Attēlā redzamais autovadītājs visdrīzāk klausās mūziku un traucē bruņutehnikas kustībai.

Tad parādījās ziņa, ka kolonnas virzīsies pa Liepājas šoseju.

Plašāku informāciju par tehnikas maršrutu var saņemt Latvijas Valsts ceļu mājaslapā. Tā kā Ventspils šoseja daudzās vietās tiek remontēta, kolonnas dosies pa Liepājas šoseju līdz Saldum, un tālāk pa Kuldīgas un Ventspils ceļu.

Autovadītājiem būtu jāņem vērā šis paziņojums, lai nepatrāpītos NATO kolonnai zem riepām, jo vieglā mašīna nav konkurents bruņutransportierim vai tankam, par ko dažiem vadītājiem gadījies pārliecināties uz savas ādas. Tā, pērn pavasarī pie Ādažiem "žigulis" ietriecās kravas mašīnā, kura veda zenītložmetēju, un, kad tehnika devās uz Saber Strike mācībām šogad, uz ceļa Ventspils – Kuldīga militārās policijas automobilis sadūrās ar benzīna mašīnu.

Ziņu lente
0