Krištianu Ronaldu Rīgā: ekskursijas pa pilsētu netiek plānotas

© AFP 2023 / PATRICIA DE MELO MOREIRAКриштиану Роналду, архивное фото
Криштиану Роналду, архивное фото - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Labākais pasaules futbolists un "ballīšu karalis" Krištianu Ronaldu un Portugāles izlase jau ir ieradušies Rīgā.

RĪGA, 8.jūnijs – Sputnik, Jeļena Kirillova. Madrides "Real" un Portugāles futbola izlases uzbrucējs Krištianu Ronaldu atlidoja uz Rīgu 6.jūnijā tieši no Madrides, un viņa izlases biedri ieradās Latvijas galvaspilsētā vakar plkst. 21:00, raksta Latvijas Avīze ar atsauci uz Latvijas futbola izlases pārstāvjiem.

Portugāles izlase neplāno aizkavēties Rīgā, un uzreiz pēc spēles, naktī uz sestdienu, aizlidos no Latvijas.

Испанские болельщицы перед перед началом игры сборных Италия - Испания - Sputnik Latvija
Spānijas slepenais futbola finansējums

Ir zināms, ka futbola komanda dzīvos pieczvaigžņu viesnīcā Radisson Blu Ridzene Hotel. Izņemot stingru sporta režīmu, pasaules labākais futbolists ievēro īpašu diētu, kā arī ir superzvaigzne, kas liek ievērot noteiktus pienākumus un izvietošanas standartus, drošības un loģistikas pasākumus. Kādus tieši, saprotamu iemeslu dēļ, uzņemošā puse neatklāj.

Taču viesnīcas pārstāvis atzīmēja, ka šo divu dienu laikā restorāns praktiski viss ir rezervēts Portugāles izlases vajadzībām, un cilvēki no malas šeit ienākt nevarēs. Tas pats attiecas arī uz viesnīcas numuriem, no kuriem gandrīz visi ir atdoti viesiem no Portugāles, un, izņemot viņus, viesnīcā atradīsies tikai daži pastāvīgi klienti.

Parasti nekādu īpašu prasību sporta komandām nemēdz būt, atzīmēja viesnīcas pārstāvis, piebilstot, ka viņiem jau ir bijusi pieredze ar futbolistu komandu no Nīderlandes. Taču tikšanās ar Portugāles izlases vadību vēl var ieviest kādas korektīvas, un, iespējams, parādīsies kādas papildus prasības.

Savukārt Portugāles izlases preses sekretārs Onofre Košta atzīmēja žurnālistiem, ka komandai nav īpašu prasību ne viesnīcai, ne ēdienam. Uz jautājumu, vai Rīgas iedzīvotājiem un galvaspilsētas viesiem ir cerība sastapt Krištianu Ronaldu uz ielas, viņš atbildēja, ka nē.

"Spēlētāji un treneris parasti neiziet apskatīt pilsētu," — teica Košta.

Latvijas Futbola federācijas (LFF) mārketinga nodaļas vadītājs Maksims Raspopovs pastāstīja, ka komandas parasti pašas izvēlas, kādā viesnīcā tās apmetīsies, bet uzņemošā puse nodrošina loģistiku. Komandas autobuss pārvietosies policijas eskorta pavadījumā. Tā ir ierasta prakse šādos gadījumos. Portugāles izlases fanu pieplūdums Rīgā netiek gaidīts, tāpēc mačs netiek uzskatīts par spēli ar augstu risku.

Atgādināsim, ka Latvijas un Portugāles izlases tiksies uz Rīgas "Skonto" stadiona lauka un nospēlēs Pasaules čempionāta 2018 atlases cikla kalendāro maču jau šo piektdien, 9.jūnijā.

Ziņu lente
0