Amerikāņi seriālā iekļāvuši teroristisku organizāciju no Latvijas

© Foto : twitter / Tamara Brooks‏ Kadrs no amerikāņu seriāla "Jaunais Makgaivers" (Young MacGyver)
Kadrs no amerikāņu seriāla Jaunais Makgaivers (Young MacGyver) - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Jaunākajā "Jaunā Makgaivera" sērijā varoņi cīnās ar Latvijas teroristisko grupējumu "Dieva roka" un patveras ASV vēstniecībā Rīgā.

RĪGA, 30.maijs — Sputnik. Jaunās 40 minūšu garās populārā amerikāņu seriāla "Jaunais Makgaivers" (YoungMacGyver) sērijas "Sešas stundas Rīgā" notikumi ir veltīti "šausmīgajai latviešu mafijai" un norisinās Latvijas galvaspilsētā, raksta Latvijas avīze.

Dramatiskie notikumi seriālā par Latvijas teroristisko grupējumu "Dieva roka", kuras dēļ bojā gājuši vismaz 45 cilvēki, tostarp policisti,nevar neizraisīt latviešiem smaidu uz lūpām, raksta avīze un pārstāsta "Jaunā Makgaivera" sērijas notikumus. Banda atstāj upuru līķus tik šausmīgā stāvoklī, ka tos nākas apbedīt aizvērtos zārkos.

Флаги России и НАТО - Sputnik Latvija
Viedoklis
Eksperts: Baltija pasaules politikas kartē nav atrodama

Tā kā tūkstošiem iedzīvotāju draud teroristu uzbrukumi, Rīgā ierodas amerikāņu specdienests. "Dieva rokas" nežēlīgo, nodevīgo un cietsirdīgo līderi Jāni Lapu pēc apšaudes izdodas sagūstīt. Amerikāņi draud piebeigt Lapu un izturas pret viņu nežēlīgi. Filmā teroristu līderis runā kā angliski, tā arī latviski.

Pēkšņi nemiernieki pāriet uzbrukumā, un amerikāņiem nākas slēpties ASV vēstniecībā Rīgā. "Dieva rokas" cīnītāji apšauda vēstniecības ēku ar Kalašņikova automātiem un cenšas uzlauzt vārtus un durvis.

ASV vēstnieks Rīgā stāsta amerikāņiem, ka diplomātisko misiju apsargā tikai divi jūras kājnieki, jo Latvija tiek uzskatīta par mierīgu valsti. Pēc tam vēstniecība lūdz palīdzību Vašingtonai un ASV Jūras militāro spēku admirālim, kurš filmā atrodas ar savu grupu Baltijas jūrā. Viņiem tiek paziņots, ka palīdzību nāksies gaidīt vismaz sešas stundas. Turklāt, nevienam neienāk prātā, ka papildspēkus varētu lūgt vietējai policijai vai Latvijas Bruņotajiem spēkiem.

Tikai ar varoņu viltības palīdzību izdodas atkauties no uzbrucējiem, kuriem ir skaitliskais pārspēks. Sērijas beigās Jāni Lapu iesēdina cietumā.

Ziņu lente
0