Izraēlas aviācijas spēki veikuši uzlidojumu Damaskas lidostas rajonā

© Sputnik / Илья Питалев / Pāriet pie mediju bankasSituācija Sīrijas galvaspilsētā Damaskā
Situācija Sīrijas galvaspilsētā Damaskā - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Izraēlas bruņoto spēku pārstāvis atteicies komentēt aviācijas uzlidojumu "Hezbollah" noliktavai Damaskas lidostas rajonā.

RĪGA, 27. aprīlis — Sputnik. Ceturtdien Izraēla izdarīja aviācijas uzbrukumu "Hezbollah" noliktavai Damaskas lidostas rajonā, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz Reuters. Informāciju aģentūrai apstiprinājis reģiona izlūkdienestu pārstāvis.

ASV Valsts departaments. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Valsts departamenta atklājums: patiesība tomēr pastāv

Iepriekš telekanāls "Al Majadin" vēstīja par spēcīgu sprādzienu, kas ceturtdienas rītā atskanējis Damaskas lidostas rajonā. Tika atzīmēts, ka sprādziens, domājams, ir Izraēlas aviācijas uzlidojuma rezultāts.

Pie tam Izraēlas bruņoto spēku pārstāvis atteicies komentēt inforāciju par to, ka valsts izdarījusi aviācijas uzbrukumu "Hezbollah" noliktavai Damaskas lidostas rajonā.

"Mēs nevaram komentēt šo informāciju," — aģentūra Reuters citēja Izraēlas BS pārstāvja teikto.

Februāra sākumā Izraēlas bruņotie spēki apšaudīja Sīrijas valdības karaspēku pēc tanka lādiņa sprādziena Izraēlas kontrolētajā Golānas augstienes teritorijā.

Kuneitras province atrodas Sīrijas dienvidrietumos un robežojas ar Izraēlu. Šeit atrodas arī Golānas augstiene — strīdīga teritorija, kas no 1944. līdz 1967. gadam veidoja daļu no Sīrijas provinces, taču Sešu dienu karā to sagrāba Izraēla. Patlaban Golānas augstieni kontrolē Izraēla.

Ziņu lente
0