Māte izmetusi čemodānu ar meitas mirstīgajām atliekām jūrā

© FILIPPO MONTEFORTE / AFPПолицейский автомобиль в Италии
Полицейский автомобиль в Италии - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
27 gadu vecā Katerina Laktionova mira anoreksijas seku rezultātā. Viņas māte nedēļu pēc meitas nāves, ielika viņas līķi čemodānā un izmeta jūrā.

RĪGA, 5. aprīlis – Sputnik. Itālijas ostā atrasto čemodānu ar Krievijas pilsones līķi izmeta jūrā viņas māte, kura vēlāk aizlidoja uz Krieviju, ziņo RIA Novosti ar atsauci uz vietējiem medijiem.

Пустые парты в школе - Sputnik Latvija
Rīgā māte atteikusies pavadīt bērnu mājās no skolas

Čemodāns, kurā atradās daļēji sairušas mirstīgās atliekas, tika atrasts 25. martā. Izmeklētāji uzskatīja, ka ķermenis varēja piederēt ķīniešu izcelsmes vācietei, kura pazuda kruīza lainera ceļojuma laikā šī gada februārī.

Saskaņā ar avīžu Il Messaggero un Il Resto del Carlino informāciju, 27 gadu vecā Jekateina Laktionova (Katerina Laktionova) mirusi no anoreksijas sekām. Pēdējo mēnešu laikā sieviete vairākkārt tika nogādāta slimnīcā. Tiek ziņots, ka nāves iestāšanās brīdī viņas svars bija 35 kilogrami.

Viņas māte, kas strādāja Itālijā par aprūpētāju, iestājoties meitas nāvei, nez kādu iemeslu dēļ turējusi viņas mirstīgās atliekas mājās, un tikai pēc nedēļas ielikusi tās čemodānā un izmetusi jūrā. Dienu pirms šausmīgā atraduma 48 gadu vecā Krievijas pilsone aizlidojusi uz Maskavu, kur atzinusies nodarītajā.

Drāmas detaļas itāļu tiesībsargiem paziņojis sievietes draugs, ar kuru viņa sazinājusies no Krievijas. Pēc viņa vārdiem, tuva cilvēka nāves dēļ viņa "kļuva traka aiz bēdām" un nolēma atbrīvoties no meitas līķa, lai "izdzēstu jebkādas atmiņas par viņu".

Rimini prokuratūra uzsāka izmeklēšanu par ķermeņa slēpšanu un palīdzības nesniegšanu rīcībnespējīgam cilvēkam.

Kā paziņoja RIA Novosti Krievijas vēstniecības konsulārajā nodaļā Romā, diplomātiskā misija nosūtīja pieprasījumu Itālijas varas iestādēm bojāgājušās personības un pilsonības apstiprināšanai.

Ziņu lente
0