Politika

Tramps nedēļas nogalē ieplānojis telefona sarunu ar Porošenko

© Sputnik / Николай Лазаренко / Pāriet pie mediju bankasФлаги США и Украины
Флаги США и Украины - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
ASV prezidents Donalds Tramps turpina telefona sarunas ar pasaules valstu līderiem: viņam ieplānotas sarunas ar Ukrainas prezidentu Petro Porošenko, Itālijas premjeru Paolo Džentiloni un NATO ģenerālsekretāru Jensu Stoltenbergu.

RĪGA, 4. februāris — Sputnik. ASV prezidents Donalds Tramps šajā nedēļas nogalē ieplānojis telefona sarunas ar Ukrainas prezidentu Petro Porošenko, Itālijas premjeru Paolo Džentiloni un NATO ģenerālsekretāru Jensu Stoltenbergu, informē Baltā nama preses dienests.

Площадь Независимости в Киеве - Sputnik Latvija
Kijeva pieprasa balsstiesības Putina un Trampa pārrunās

Plānots, ka saruna ar Džentiloni notiks pl. 16.15 pēc ASV austrumu laika (23.15 pēc Latvijas laika), bet pusstundu vēlāk – saruna ar Porošenko.

Svētdien pl. 16.15 pēc ASV austrumu laika (23.15 pēc Latvijas laika) Donalds Tramps sarunāsies ar NATO ģenerālsekretāru, bet pusstundu vēlāk – ar Jaunzēlandes premjerministru Bilu Inglišu.

Tramps turpina telefona sarunas ar pasaules valstu līderiem. Sarunu ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu abas puses raksturoja kā "pozitīvu", taču saruna ar Austrālijas premjerministru Malkolmu Tērnbulu nenoritēja īsti gludi: bēgļu problēmu apspriešana izrādījās pārāk emocionāla.

Ziņu lente
0