Trampa padomnieks ieradies Maskavā uz pārrunām

© Sputnik / Антон Денисов / Pāriet pie mediju bankasКартер Пейдж
Картер Пейдж - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
ASV ievēlētā prezidenta Donalda Trampa padomnieks Kārters Peidžs šogad Maskavu apmeklē jau otro reizi. Pie tam Krievijas politiķi nav pauduši nodomu tikties ar Donalda Trampa padomnieku.

RĪGA, 9. decembris – Sputnik. Maskavā ieradies ASV ievēlētā prezidenta Donalda Trampa padomnieks Kārters Peidžs. Vizītes laikā Krievijas galvaspilsētā viņam ieplānotas vairākas tikšanās.

"Es tikšos ar ietekmīgiem uzņēmējiem un idejiskajiem līderiem," – Peidžs pastāstījis aģentūrai RIA Novosti.

ASV prezidenta padomnieks uzturēsies Maskavā līdz otrdienai. 

Kārters Peidžs bija padomnieks ārpolitikas jautājumos Trampa priekšvēlēšanu štābā. Viņš atbalstīja Krievijas un ASV attiecību attīstību un produktīva dialoga izveidošanos valstu starpā. Pēc viņa domām, šāds dialogs ir neiespējams bez uzticēšanās Krievijas prezidentam Donaldam Trampam.

NATO. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Trampa uzvara nemainīs ASV un NATO vienotību

Iepriekš Kārters Peidžs pavadījis Maskavā trīs gadus – viņš nodrošināja kompānijas Merrill Lynch ofisa atklāšanu, kā arī bija padomnieks svarīgos darījumos uzņēmumā "Gazprom" un Krievijas akciju sabiedrībā "Krievijas vienotā enerģētiskā sistēma".

Peidžs ir kompānijas Global Energy Capital dibinātājs un pārvaldnieks.

Šogad Trampa padomnieks jau ir apmeklējis Maskavu. Jūlijā viņš ieradās Krievijā kā privātpersona un nolasīja lekciju "Pasaules ekonomikas evolūcija: trendi un potenciāls" Krievijas Ekonomikas skolā (New Economic School).

Ziņu lente
0