Mediji informē par iespējamiem teroraktiem pirms ASV prezidenta vēlēšanām

© Sputnik / Наталья Селиверстова / Pāriet pie mediju bankasŅujorka. Foto no arhīva
Ņujorka. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Izteikti pieņēmumi, ka uzbrukumi iespējami Ņujorkā, Teksasā un Virdžīnijā, lai arī konkrētas informācijas par teroraktu norises vietām nav.

RĪGA, 5. novembris — Sputnik. Aģentūra CBS News saņēmusi informāciju par iespējamu terorististu uzbrukumu dienu pirms vēlēšanām ASV — amerikāņu izlūkdienests noskaidrojis, ka "Al Kaida" plāno teroraktus trīs štatos. Plānotais datums — 7. novembris.

Izteikti pieņēmumi, ka uzbrukumi iespējami Ņujorkā, Teksasā un Virdžīnijā, lai arī konkrētas informācijas par teroraktu norises vietām nav.

ASV varas iestādes šos draudus uztver nopietni, taču informācijas avoti uzsver, ka izlūkdienests vēl nevar pilnībā novērtēt, vai ziņas ir patiesas.

Премьер-министр РФ Д. Медведев - Sputnik Latvija
Medvedevs: terorakti ES – nepārdomātas migrācijas politikas sekas

"Terorisma apkarošanas un iekšējās drošības spēki saglabā modrību un ir labi sagatavoti, lai atvairītu teroristu uzbrukumu ASV. FIB sadarbībā ar partneriem federālajā, lokālajā un štatu līmenī ik dienas apmainās datiem un izvērtē tos, lai identificētu un likvidētu jebkādu sabiedriskās drošības apdraudējumu," — aģentūrai CBS News pastāstījusi augsti stāvoša FIB amatpersona.

ASV prezidenta vēlēšanas notiks 8. novembrī.

Ziņu lente
0