Kļuvis zināms Doņeckas bataljona "Sparta" jaunais komandieris

© Sputnik / Андрей Стенин / Pāriet pie mediju bankasMotorola. Foto no arhīva
Motorola. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pirmais "Spartas" komandiera vietnieks ar izsaukuma kodu "Voha" pastāstīja, ka tagad viņš pildīs komandiera pienākumus un bataljons turpinās pildīt kaujas uzdevumus.

RĪGA, 24. oktobris- Sputnik. Bataljona komandiera pirmais vietnieks ar izsaukuma kodu "Voha" paziņojis RIA Novosti, ka pēc Arsēnija Pavlova (Motorola) nāves viņš pildīs bataljona komandiera pienākumus un "Sparta" turpinās pildīt kaujas uzdevumus.

Боец народного ополчения ДНР с позывным Моторола - Sputnik Latvija
Ukraina izvērtē iespēju izmeklēt "Motorola" slepkavību
16. oktobrī Motorola gājis bojā sprādzienā viņa mājas liftā. Pašpasludinātās Doņeckas Tautas Republikas vadība uzskata, ka tas bijis Ukrainas specdienestu organizēts terorakts.

"Tas būšu es, viņa pirmais vietnieks. Viņš (Pavlovs — red.), mani vienmēr sauca par vietnieku, tāpēc vienbalsīgi nolēmām, ka darbu turpināsim visi kopā manā vadībā," — teica Voha, atbildot uz jautājumu, kurš ieņems bojāgājušā komandiera vietu.

"Mēs turpināsim mūsu bataljona komandiera darbu — cīnīsimies ar ienaidnieku," — viņš piebilda.

Voha atzīmēja, ka "stipri apbēdinās" tos, kuri cer, ka pēc Motorolas nāves "Sparta" atkāpsies. "Ar mums viss ir kārtībā — tas mums ir ļoti liels zaudējums, bet mēs turpinām darbu," — viņš sacīja.

Pavlova posteņa pārņēmējs pārliecināts, ka cilvēki, kas vainojami bataljona komandiera nāvē, saņems sodu. "Versiju ir daudz, minēt var ilgi… Bet visam ir savs laiks, katrs cilvēks atbildēs par nodarīto. Tie, kas to izdarīja… pienāks atmaksas stunda. Lai īpaši nepriecājas. Ir Dievs, viņš redz visu," — teica Voha.

Ziņu lente
0