Politika

Merkele ierosinās pastiprināt sankcijas pret Krieviju

© Sputnik / Фотохост-агентство / Pāriet pie mediju bankasПрезидент Российской Федерации Владимир Путин и канцлер ФРГ Ангела Меркель
Президент Российской Федерации Владимир Путин и канцлер ФРГ Ангела Меркель - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Vācijas kanclere Angela Merkele iecerējusi ierosināt stingrāku sankciju ieviešanu pret Krieviju sakarā ar situāciju Sīrijā.

RĪGA, 16. oktobris — Sputnik. Vācijas kanclere Angela Merkele vēlas ierosināt ES stingrāku ierobežojošo pasākumu ieviešanu pret Krieviju sakarā ar situāciju Sīrijā, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz ietekmīgās vācu avīzes Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung publicēto informāciju.

Bundestāga ēka. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Šteinmeiera partija iebilst Merkelei pret Krieviju vērsto sankciju jautājumā

Šis jautājums tiks iesniegts ES samitā 20.-21. oktobrī.

Runa ir par sankcijām tādās nozarēs kā lidmašīnu būve un aizsardzības rūpnieciskais komplekss, vēsta Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung.

Neskatoties uz to, ka ir sarežģīti ierosināt stingrākas sankcijas Vācijas koalīcijas valdības vārdā, kurā strādā arī Sociāldemokrātiskā partija, neapmierinātība par Krievijas rīcību ir uzkrājusies, ziņo avīze.

ASV prezidents Baraks Obama ir apsolījis atbalstīt Merkeles skarbo reakciju pret Krieviju, ja Eiropas valstis atbalstīs jaunā sankcijas.

Ziņu lente
0