Dzer, pīpē, slimo: mediji par Žana Kloda Junkera kaitīgajiem ieradumiem

© Sputnik / Михаил Воскресенский / Pāriet pie mediju bankasПредседатель Европейской комиссии Жан-Клод Юнкер на торжественном открытии XX Петербургского международного экономического форума.
Председатель Европейской комиссии Жан-Клод Юнкер на торжественном открытии XX Петербургского международного экономического форума. - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Klīst baumas par to, ka Eiropas Komisijas priekšsēdētājs Žans Klods Junkers daudz smēķē un labprāt iedzer un šie paradumi nāk par ļaunu viņa veselībai, taču kolēģi apgalvo, ka Junkers jūtas lieliski.

RĪGA, 26. jūlijs – Sputnik. Eiropas Komisijas priekšsēdētājs Žans Klods Junkers mēdzot bieži ieskatīties pudelē, raksta Sputnik Igaunija.

"Kaislīgais smēķētājs Žans Klods Junkers nekad neskopojas ar vīnu vai džinu ar toniku. Daži kolēģi no Luksemburgas pat, daļēji jokojot, apgalvo, ka Žans Klods Junkers slikti izskatoties, ja neesot iedzēris," – raksta avīze Soir, atsaucoties uz Luksemburgas preses izdevumiem.

Iepriekš avīzes Politico izdevums Eiropā nosauca Eiropas Komisijas priekšsēdētāju par nieru slimības nomocītu kaislīgu smēķētāju. Rakstā bija teikts, ka Junkera "augstsprieguma dzīves veids jau sen kļuvis par leģendu personāla vidū Briselē."

Курение - Sputnik Latvija
Vai gribat dzīvot pāris gadus ilgāk?

Eiropas Komisijas pārstāvis Aleksandrs Vinteršteins uz žurnālista lūgumu kliedēt klīstošās baumas par Junkera slikto veselības stāvokli attrauca, ka viņš jūtas lieliski, un Eiropas Komisija neplāno publicēt sava priekšsēdētāja medicīnisko pārbaužu rezultātus, kā to par savu prezidentu dara ASV.

Jāpiebilst, ka Junkers nav ne pirmais, ne arī pēdējais politiķis ar sliktiem paradumiem. Piemēram, Krievijas ārlietu ministrs Sergejs Lavrovs, būdams Krievijas pastāvīgais pārstāvis ANO, smēķēja pat ēkā, lai gan tas bija kategoriski aizliegts. Vinstons Čērčils neizlaida cigāru no mutes, toties Hitlers, kā ironiski piezīmē The Telegraph, bijis atturībnieks.

Ziņu lente
0