UEFA ierosināja disciplināru izmeklēšanu pret Ungārijas Futbola federāciju

© Sputnik / Владимир Песня / Pāriet pie mediju bankasUEFA galvenā mītne. Foto no arhīva
UEFA galvenā mītne. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pēc spēles starp Ungārijas un Islandes izlasēm no UEFA puses tika ierosināta disciplinārā izmeklēšana pret Ungārijas Futbola federāciju.

RĪGA, 20. jūnijs — Sputnik. Eiropas futbola asociāciju savienība (UEFA) sākusi disciplinārlietu pret Ungārijas Futbola federāciju (MLSZ) pēc Eiropas čempionāta spēles starp Ungārijas un Islandes izlasēm, vēstīts UEFA oficiālajā mājaslapā.

Futbola līdzjutēju sarīkotās nekārtības Marseļā - Sputnik Latvija
Trim krievu līdzjutējiem Francijā piespriesta brīvības atņemšana

Otrās kārtas F grupas tikšanās, kas norisinājās sestdien Marseļā, noslēdzās ar rezultātu 1:1. Pirms spēles aptuveni simt ungāru fani mēģināja pārrāpties pāri margām, lai apvienotos ar citu Ungārijas izlases līdzjutēju grupu. Rezultātā sākās sadursmes starp skatītājiem un stadiona darbiniekiem. Spēles beigās ungāru līdzjutēji izmantoja pirotehniku. Lieta tiks izskatīta 21. jūnijā.

Ungārijas izlases fanus apsūdz par laukuma apmētāšanu ar nepiederīgiem priekšmetiem, pirotehnikas izmantošanu un masveida nekārtībām.

Iepriekš pret MLSZ tika sākta disciplinārlieta pēc pirmās kārtas spēles pret Austriju (2:0), jo arī tās laikā līdzjutēji izmantoja pirotehniku.

Tāpat UEFA sākusi disciplinārlietas saistībā ar mačiem Beļģijā — Īrija (3:0) un Portugāle — Austrija (0:0), kas notika sestdien. Beļģu fani tiek apsūdzēti par pirotehnikas izmantošanu un laukuma apmētāšanu ar nepiederīgiem priekšmetiem, bet portugāļi — par iebrukumu laukumā. Šo lietu izskatīšanas datumi pagaidām nav zināmi.

Ziņu lente
0