Marseļas policija izklīdināja futbola fanus ar asaru gāzi

© AP Photo / Darko BandicПолиция Марселя разгоняла футбольных фанатов слезоточивым газом
Полиция Марселя разгоняла футбольных фанатов слезоточивым газом - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Lielbritānijas izlase sestdien tiksies ar Krievijas komandu Eiropas čempionāta turnīrā. Anglijas izlases fani vakar sāka pulcēties Marseļā.

RĪGA, 10. jūnijs — Sputnik. Marseļas policija pielietojusi asaru gāzi, lai pārtrauktu kautiņu starp vietējiem iedzīvotājiem un britu līdzjutējiem, divi angļi bija arestēti, ziņo RIA Novosti.

Подготовка к чемпионату Европы по футболу в Париже - Sputnik Latvija
Francija gatavojas Euro -2016

Šodien startēs Eiropas futbola čempionāts. Pirmā spēle notiks Parīzes pievārtē stadionā "Stade de France" starp Francijas un Rumānijas izlasēm.

Saskaņā ar vietējo laikrakstu Provence, incidents noticis pie īru paba O ’ Malley ap pusnakti pēc vietējā laika. Kā raksta laikraksts, šajā sadursmē piedalījās aptuveni divi simti fanu.

Vēlāk kļuva zināms, ka policija arestēja divus angļus: viens uzbruka bārmenim, bet otru tur aizdomās par līdzdalību nemieros piemērojot vardarbību".

Pēc Reuters datiem, kautiņa rezultātā ievainojumus guvuši divi britu fani un cietuši četri policisti.

Angļi sākuši pulcēties Marseļā, kur viņu izlase 11. jūnijā spēlēs ar Krievijas komandu. Spēle notiks stadionā "Velodrome".

Pirms čempionāta sākuma tika ziņots par sarežģītību drošības jomā, ar kuru saskārās Francijas valdība. Galvenā problēma ir drošības nodrošināšanas jautājumi stadionos un citās vietās, kurās atrodas daudz līdzjutēju.

Britu mediji ziņoja par iespējamām teroraktiem Marseļā 11. jūnijā, pirms, pēc vai mača laikā starp Anglijas un Krievijas izlasēm.

Ziņu lente
0