Krievija un Grieķija paraksta deklarāciju par attiecību veicināšanu starp valstīm

© Sputnik / Алексей Дружинин / Pāriet pie mediju bankasKrievijas prezidenta V.Putina vizīte Grieķijā
Krievijas prezidenta V.Putina vizīte Grieķijā - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pēc sarunām Atēnās tika parakstīti vairāki dokumento, tai skaitā ari Krievijas un Grieķijas politiskā deklarācija un kopīgas rīcības programma tūrisma jomā.

RĪGA, 30. maijs — Sputnik. Pēc sarunām Atēnās, ko apmeklēja Krievijas prezidents Vladimirs Putins, valstis parakstīja dokumentu paketi, tai skaitā Krievijas un Grieķijas politisko deklarāciju, vēsta RIA Novosti.

Krievijas ekonomiskās attīstības ministra pirmais vietnieks Aleksejs Ļihačovs un ekonomikas, attīstības un tūrisma ministrs Georgios Stathakis parakstīja Krievijas un Grieķijas valdību deklarāciju par partnerību modernizācijas interesēs.

Puses parakstīja memorandu par savstarpēju saprašanos Krievijas ekonomiskās attīstības ministrijas un Grieķijas Ārlietu ministrijas sadarbības jomā.

Krievijas prezidenta V.Putina vizīte Grieķijā - Sputnik Latvija
Putina vizīte Grieķijā: tūristi no Krievijas, ASV pasākumi un citi jautājumi

Tikšanās gaitā tika parakstīta Krievijas-Grieķijas attiecību attīstības "ceļa karte" lauksaimniecības jomā.

Puses pieņēma kopīgo darbību programmu tūrisma jomā starp Krievijas federālo tūrisma aģentūru un Grieķijas ekonomikas un tūrisma attīstības ministriju 2016.-2018. gadiem.

Valstu pārstāvji parakstīja arī tādus dokumentus, kā memorandu par sadarbību standartizācijas jomā starp Krievijas Tehniskās regulēšanas un metroloģijas federālo aģentūru un Grieķijas nacionālas infrastruktūras kvalitātes sistēmu, memorandu par savstarpēju saprašanos starp nekomerciālo organizāciju "Krievijas investīciju aģentūra" un Grieķijas investīciju un ārējās tirdzniecības organizāciju, kā arī memorandu par savstarpēju saprašanos starp Urālu Federālo universitāti un Pireju universitāti.

Ziņu lente
0