Politika

Krievija – jauns arguments diskusijās par Brexit

© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Pāriet pie mediju bankasKrievijas prezidenta preses sekretārs Dmitrijs Peskovs. Foto no arhīva
Krievijas prezidenta preses sekretārs Dmitrijs Peskovs. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Lielbritānijas premjerministrs Deivids Kamerons pavēstīja, ka Lielbritānijas izstāšanās no Eiropas Savienības varētu aplaimot Krievijas prezidentu.

RĪGA, 18. maijs — Sputnik. Krievijas prezidenta preses sekretārs Dmitrijs Peskovs norādīja, ka Krievijas faktora izmantošana diskusijās par tā saucamo Brexit – Lielbritānijas izstāšanos no ES ir gluži jauna parādība, vēsta RIA Novosti.

Премьер-министр Соединённого Королевства Дэвид Кэмерон - Sputnik Latvija
Referendums par Lielbritānijas izstāšanos no ES notiks 23. jūnijā

Dmitrijs Peskovs komentēja Lielbritānijas premjerministra teikto par to, ka Lielbritānijas izstāšanās no Eiropas Savienības varētu aplaimot Krievijas prezidentu.

"Esam jau pieraduši pie tā, ka Krievijas faktors ir viens no stabilākajiem instrumentiem ASV elektorāta kampaņā, taču Krievijas faktora un prezidenta Putina faktora izmantošana Brexit tēmā – tas ir kaut kas jauns," – atzina prezidenta preses sekretārs.

Pie tam viņš uzsvēra, ka Krievija vēlas veidot "labas un savstarpēji izdevīgas partneattiecības ar ES valstīm – gan kā organizāciju, gan arī atsevišķi."

Referendums jautājumā par Lielbritānijas izstāšanos no Eiropas Savienības notiks 23. jūnijā. Organizēto aptauju rezultāti liecina, ka Brexit piekritēju un pretinieku skaits ir aptuveni vienāds.

Ziņu lente
0