Bijušais Londonas mērs nosaukts par "Putina apoloģētu"

© REUTERS / Peter NichollsLondonas mērs Boriss Džonsons uzstājas pasākumā ar mērķi atbalstīt Lielbritānijas izstāšanos no ES. Foto no arhīva
Londonas mērs Boriss Džonsons uzstājas pasākumā ar mērķi atbalstīt Lielbritānijas izstāšanos no ES. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Boriss Džonsons kritiski izteicies par Eiropas Savienības lomu Ukrainas konfliktā.

RĪGA, 10. maijs — Sputnik. Bijušais Londonas mērs Boriss Džonsons nosaukts par "Putina apoloģētu", jo kritizējis Eiropas Savienības lomu Ukrainas konfliktā, ziņo RIA Novosti.

Par "Putina apoloģētu" Džonsonu intervijā preses izdevumam The Daily Telegraph nosaucis Džeks Stro, viens no galvenajiem Brexit kritiķiem. Pēc viņa domām, bijušais Londonas mērs pēc savas kritikas "ir kritis vēl zemāk". Komentējot viņa teikto, Boriss Džonsons norādīja, ka tādi izteikumi vienkārši ir necienīgi.

Nesen Boriss Džonsons savā uzrunā, kurā atbalstīja

Lielbritānijas un Eiropas Savienības karogi - Sputnik Latvija
Aptauja: Lielbritānijas iespējamā izstāšanās no ES varētu provocēt citas valstis
izstāšanos no ES, paziņoja, ka Eiropas Savienība ir tikai izlikusies īstenojam aizsardzības politiku. Pēc bijušā mēra domām, šāda rīcība ir izprovocējusi Krievijas un Ukrainas sadursmi.

Ar šiem vārdiem Džonsons uzbruka Lielbritānijas premjerministram Deividam Kameronam, kurš izteicies, ka Eiropas kontinentam var draudēt karš, ja Lielbritānija izstāšoties no Eiropas Savienības.

Pēc Džonsona domām, valsts premjerministrs nevar ticēt tam, ka Lielbritānijas izstāšanās izprovocēs konfliktu, jo tikai pirms dažiem mēnešiem viņš pats paskaidroja, ka Lielbritānijai ir jāpamet ES, ja tajā netiks veiktas liela mēroga reformas, atgādināja mediji.

Ziņu lente
0