ASV: kareivju nogādes tehnoloģija jebkurā pasaules malā stundas laikā jau pastāv

© © AP Photo / Pool/ Jason ReedМорпехи США во время построения
Морпехи США во время построения - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ģenerālleitnants Stīvens Kvasts, kurš par to paziņoja, iepriekš tika atstādināts no dienesta pēc vārdiem par it kā izstrādātajām militārām kosmosa tehnoloģijām, kas var izmainīt cilvēku ierasto priekšstatu. Apliecinājuma viņa paziņojumiem pagaidām nav.

RĪGA, 15. decembris – Sputnik. ASV aktīvi nodarbojas ar slepenas tehnoloģijas izstrādi, kas ļauj nogādāt cilvēku jebkurā Zemes punktā vienas stundas laikā.

Par to pensionētais Amerikas ģenerālleitnants Stīvens Kvasts paziņoja savas uzstāšanās laikā Hillsdeilas koledžā (ASV), vēsta RIA Novosti.

"Šī tehnoloģija var tikt izveidota jau šodien, turklāt patstāvīgi, nevis kā jau esošo izgudrojumu attīstība. Tā ļaus nogādāt cilvēku no jebkura punkta uz Zemes jebkurā citā vietā mazāk nekā stundas laikā," paziņoja viņš.

Savus vārdus viņš izteica, piedaloties diskusijā par nesaprotamajām dabas parādībām, kas arvien biežāk tiek fiksētas ASV teritorijā.

Запуск баллистической ракеты - Sputnik Latvija
ASV palielījās ar raķeti, kas spēj pārvarēt Krievijas PGA līdzekļus

Taču Kvasts neprecizēja, kā tieši un pēc kādiem fizikas principiem šis tehnoloģija funkcionē, kādā stadijā atrodas tās izstrāde, kā arī to, vai pirmais prototips jau ir izmēģināts.

Ģenerālleitnants, bijušais San Antonio (ASV) bāzes Aviācijas komandas vadītājs bija spiests pensionēt šī gada septembrī.

Saskaņā ar Amerikas mediju paziņojumiem tas notika pēc viņa publiskajiem izteicieniem par viņa valsts militārpersonu un zinātnieku jauno kosmosa tehnoloģiju izstrādēm, kas var izmainīt visus ierastos cilvēces priekšstatus par apkārtējo pasauli.

Ziņu lente
0