Instagram nodzēsis Margaritas Simoņanas publikāciju ar lūgumu palīdzēt Donbasa zemessargam

© Sputnik / Vladimir TrefilovМаргарита Симоньян
Маргарита Симоньян  - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Starptautiskās ziņu aģentūras "Rossija segodņa" un telekanāla RT galvenā redaktore Margarita Simoņana paziņoja, ka sociālais tīkls Instagram dzēsis viņas lūgumu palīdzēt Donbasa zemessargam pēc smaga ievainojuma.

RĪGA, 3. februāris — Sputnik. Instagram nodzēsis starptautiskās ziņu aģentūras "Rossija segodņa" un telekanāla RT galvenās redaktores Margaritas Simoņanas publikāciju, kurā viņa aicināja palīdzēt Donbasā ievainotam zemessargam, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz RT sniegto informāciju.

Instagram apgalvoja, ka publikācija neatbilstot sociālā tīkla noteikumiem, turklāt brīdināja M.Simoņanu, ka atkārtotas situācijas gadījumā iespējama viņas konta bloķēšana.

"Ja naudas vākšana nelaimē nokļuvušam cilvēkam pārkāpj tīkla noteikumus, kas tie ir par noteikumiem?" – atzīmēja telekanāls RT.

Vēlāk pati telekanāla redaktore savā kanālā Telegram komentēja publikācijas dzēšanu.

"Vienīgais paskaidrojums no Instagram bija tāds: "Mēs gribam, lai Instagram būtu drošs visiem." Aizmirsa tikai piebilst: "izņemot tos, kuri mums nepatīk"," – piezīmēja M.Simoņana.

Žurnāliste publicēja ziņas Facebook un Instagram, kurās lūdza palīdzēt savākt naudu Musa Umahanova rehabilitācijai. Viņš 2016. gadā piedalījās kaujās par Doņeckas lidostu pašpasludinātās Doņeckas tautas republikas zemessargu rindās. Ukrainas kareivju uzbrukumā vīrietis guva šāviena ievainojumu, un pašlaik cīnās ar ievainojuma rezultātā gūtu paralīzi.

Ziņu lente
0