Donbasā ar koncertu uzstājās leģendārā grupa "Pesņari"

© © Sputnik/ Вячеслав ШараповAnatolijs Kašeparovs
Anatolijs Kašeparovs - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Plaši pazīstamās grupas solists savācis ASV naudu bērniem no Donbasa.

RĪGA, 9. oktobris — Sputnik. Ansamblis "Pesņari" uzstājās ar koncertu Donbasā — par to grupas solists Anatolijs Kašeparovs pastāstīja telekanāla "Rossija 24" ēterā.

Mākslinieki jau šopavasar izstājās ar koncertu kara pārņemtajos Ukrainas dienvidaustrumu rajonos — Luganskā, bet tagan Kašeparovs un citi "Pesņaru" mākslinieki apciemoja Doņecku.

Валдис Пельш - Sputnik Latvija
Valdis Pelšs iekļuvis portāla "Myrotvorets" datu bāzē

"Nekad neesmu nodevis draugus! Tas ir mans kredo. Man šeit ir daudz draugu," — Kašeparova teikto citēja Sputnik Baltkrievija.

Mākslinieks turpina vākt naudu Donbasa bērnu atbalsta fondam Savienotajās Valstīs, kur dzīvo pēdējā laikā. "Organizējām koncertus un sūtījām šurp naudu. Kase bija lieliska, un visi atsaucās. Palīdz arī amerikāņi," — pastāstīja Kašeparovs.

Publika ļoti silti sagaidīja "Pesņarus". Intervijā vietējam preses izdevumam "Komsomoļskaja pravda" Kašeparovs pastāstīja, ka pašlaik izveidojušies pieci dažādi ansambļa sastāvi. Kopā ar Kašeparovu Doņecku apmeklēja vairāki mūziķi. Viņu vidū bija arī mākslinieki, kuri uzstājās grupā jau Vladimira Muļavina laikā.

Jau 2017. gada aprīlī Kašeparovs tika iekļauts Ukrainas vietnes "Myrotvorets" datu bāzē par Donbasa apmeklējumu. Šajā datu bāzē iekļautajiem cilvēkiem nav tiesību apmeklēt Ukrainu. 

Ziņu lente
0