Instagram "uzrīdījis" nodokļu dienestu Ivankai Trampai

© AFP 2023 / Brendan Smialowski Džareds Kušners un Ivanka Trampa
Džareds Kušners un Ivanka Trampa - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ivankas Trampas mājās redzama pasakaini vērtīgu gleznu kolekcija.

RĪGA, 4. jūnijs — Sputnik. ASV prezidenta Donalda Trampa meitai Ivankai un viņas dzīvesbiedram Džaredam Kušneram pieder vērtīga mākslas priekšmetu kolekcija, kas nesen nodemonstrēta fotogrāfijās sociālajā tīklā Instagram, vēsta Sputnik Moldova.

Populārā pāra mājokļa sienas rotā gan ļoti dārgas, gan arī jaunu mākslinieku gleznas. Autoru vidū ir Alekss Israels, Dens Kolens, Neits Loumans, Alekss da Korte un Deivids Ostrovskis, vēsta ārvalstu mediji.

Vienlaikus Kušners, Trampa vecākais padomnieks, savās finanšu atskaitēs šo kolekciju nav pieminējis, lai arī daži tās priekšmeti ir aptuveni pusmiljonu dolāru vērti. ASV likumi nosaka, ka valsts amatpersonu pienākums ir informēt ar jebkuriem mākslas priekšmetiem, kas tiek glabāti investīciju nolūkos un ir vairāk nekā 1000 dolāru vērti. Eksperti apgalvo, ka kolekcija, iespējams, maksā miljonus, taču Kušnera advokāts informēja, ka māksla tiekot izmantota "tikai dekoratīviem mērķiem".

 

Ivanka Trampa bieži pozē mākslas darbu fonā, kas rotā viņu dzīvokli (tas ir 4 miljonus dolāru vērts).

 

Uzņēmumā Harper's Bazaar vajadzībām Trampa pozē pie pusdienu galda. Fotogrāfijā redzams mākslinieka Aleksa Israela darbs.

Ziņu lente
0