"Eirovīzija 2019" skatītājus izmitinās teltīs

© WikipediaЕвровидение
Евровидение  - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Izmitināšanu plānots organizēt trīs cenu kategorijās, kuras atbilst dažādiem ērtību līmeņiem.

RĪGA, 4. janvāris – Sputnik. Telavivas mērija grasās izmitināt tūkstošiem fanu un viesu, kuri ieradīsies Izraēlā uz Eirovīzijas konkursu 2019. gada maijā, telšu pilsētiņā, vēsta RIA Novosti.

Pilsētas varasiestādes izsludinājušas tenderi telšu pilsētiņas būvniecībai parkā "Ha-Jakron", netālu no Izraēlas Izstāžu centra, kur arī notiks "Eirovīzija 2019", paziņoja RIA Novosti mēra Rona Huļdai padomniece Ilana Mihaeli.

Izraēlas pārstāve Neta izcīnīja uzvaru Eirovīzija - Sputnik Latvija
Eirovīzijā 2018 uzvaru izcīnījusi Neta no Izraēlas

Izmitināšanu plānots organizēt trīs cenu kategorijās, kuras atbilst dažādiem ērtību līmeņiem. Vislētākā būs platforma pašu vai īrēto tūristu telšu uzstādīšanai. Otrā kategorija – lielas, plašas paaugstinātas komforta klases teltis. Publikai ar lielākām prasībām tiks paredzēti pagaidu namiņi - "karavānas" ar savu dušu, tualeti un kondicionieri.

Izņemot guļvietas, pagaidu pilsētiņas teritorijā plānots iekārtot platformas ballīšu rīkošanai, ātrās ēdināšanas zonas, velosipēdu nomas punktu. Transportēšanai uz Eirovīzijas koncertu laukumiem paredzēts norīkot speciālus autobusus. Lielāko daļu rūpju par viesu drošību uzņemsies policija un Nacionālais drošības dienests, kārtības nodrošināšanā tiks iesaistītas arī privātas apsardzes kompānijas. Pēc konkursa beigām telšu pilsētiņa uzņems LGBT parādes dalībniekus.

Izraēlas apraides korporācija "Kan", kas atbild par konkursa "Eirovīzija 2019" rīkošanu, prezentējusi gaidāmā šova skatuves platformas skici, piebilst Mihaeli. Ar skatuves noformējumu nodarbojas vācu dizainers Florians Viders, viņš ir pazīstams ar saviem darbiem ne tikai Eiropas dziesmu konkursam, bet arī desmitiem populāru mūzikas festivālu dažādās pasaules valstīs.

Рекламный щит с символикой международного конкурса эстрадной песни Евровидение в Киеве. - Sputnik Latvija
Eiropas raidorganizāciju apvienība ieviesusi izmaiņas Eirovīzijas reglamentā

Par konkursa vadītāju korporācija "Kan" izvēlējusies šovu zvaigzni Erezu Taļu un top-modeli Baru Rafaeli. "Kan" vadība izvēlējās viņu kandidatūras pēc ilgiem strīdiem un atteikumiem no citiem iespējamiem kandidātiem. Gala lēmums par pasākuma vadītājiem tiks pieņemts pēc saskaņošanas ar Eiropas Raidsabiedrību (European Broadcasting Union, EBU), paziņoja Izraēlas apraides korporācijas informācijas avots.

Ziņu lente
0