Putins novēlēja Trampam priecīgus Ziemassvētkus un laimīgu Jauno gadu

© Sputnik / Михаил Климентьев / Pāriet pie mediju bankasПрезидент РФ Владимир Путин и президент США Дональд Трамп (слева) на церемонии совместного фотографирования
Президент РФ Владимир Путин и президент США Дональд Трамп (слева) на церемонии совместного фотографирования - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas līderis atzīmējis ka svarīgi ir, lai par pamatu attiecību attīstībai starp Maskavu un Vašingtonu kļūstu savstarpējās cieņas un līdztiesības principi.

RĪGA, 31. decembris — Sputnik. Krievijas prezidents Vladimirs Putins apsveicis savu amerikāņu kolēģi Donaldu Trampu Ziemassvētkos un Jaunajā gadā, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz Kremļa preses dienestu.

Президент США Дональд Трамп - Sputnik Latvija
Tramps: es pasargāju Ziemassvētkus no politkorektuma

Savā apsveikumā Putins, starp citu, paudis pārliecību, ka "pašreizējos neparastajos apstākļos Krievijas un ASV konstruktīva dialoga veidošana ir īpaši nepieciešama, lai stiprinātu stratēģisko stabilitāti pasaulē un atrastu piemērotākās atbildes globālajiem izaicinājumiem un draudiem."

Krievijas līderis atzīmējis ka svarīgi ir, lai par pamatu attiecību attīstībai starp Maskavu un Vašingtonu kļūstu savstarpējās cieņas un līdztiesības principi.

"Tas ļautu turpināt veidot pragmatisku sadarbību uz ilgtermiņa perspektīvas pamatiem," – uzsvēra viņš.

Maskavas un Vašingtonas attiecības pašlaik piedzīvo vienu no smagākām krīzēm vēsturē. Iepriekš prezidenta pārstāvis Dmitrijs Peskovs pauda viedokli, ka ASV pozīcija attiecībās ar Krieviju radījusi smagu vilšanos.

Ziņu lente
0