Jautro un atjautīgo kluba dalībnieki pasmējušies par NATO ziņojumu

© Sputnik / Юрий Абрамочкин / Pāriet pie mediju bankasКоманда КВН "Клуб одесских джентльменов"
Команда КВН Клуб одесских джентльменов - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
"Uraļskije pelmeņi" komandas spēlētājs Andrejs Rožkovs aicināja uztvert Stratcom pētījumu ar humoru.

RĪGA, 16. marts — Sputnik. Maskavas komandas "Parampampam" kapteinis Ivans Abramovs intervijā radiostacijai "Govorit Moskva" nosauca NATO stratēģisko komunikāciju (Stratcom) centra ziņojumu par "bērnudārzu", vēsta RIA Novosti.

NATO secinājumi par to, ka Jautro un atjautīgo klubs (KVN) ir "politiskās stratēģiskās komunikācijas instruments" nav komentāru vērti, uzsvēra Abramovs. "Komentārs ir tāds: galu galā uzvarēs draudzība un veselais saprāts," — viņš piebilda.

Planeta KVN galvenās mītnes atklāšana - Sputnik Latvija
NATO uzskata Jautro un atjautīgo klubu par "Kremļa politisko instrumentu"

"Tas, man šķiet, par daudz. Saprotu, kad bija komjaunatne, kura veidoja kadrus Komunistiskai partijai. Tagad runāt par to, ka KVN ir ideoloģisks instruments, ir pilnīgs absurds," — teica komandas "Uraļskije pelmeņi" dalībnieks Rožkovs.

Iepriekš Stratcom pēc Aizsardzības ministrijas pasūtījuma ir sagatavojis ziņojumu par Krievijas humoristisko raidījumu "Jautro un atjautīgo klubs". Ziņojuma autori norāda, ka "KVN mašīna" nodrošina Kremlim pieeju "specifiskai, stratēģiskai auditorijai, gatavai kalpot režīmam".

Centra Stratcom sponsori ir Igaunija, Itālija, Polija, Vācija, Lietuva un Lielbritānija. Atbalstu centram sniedz ASV, Somija un Nīderlande.

Ziņu lente
0