Sanktpēterburga aicina mācīties universitātē

© Wikipedia / A.SavinSanktpēterburgas Valsts universitāte
Sanktpēterburgas Valsts universitāte - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Viena no senākajām augstskolām Krievijā aicina Latvijas iedzīvotājus pieteikties maksas studijām vai bezmaksas mācībām ar stipendiju.

RĪGA, 17. maijs — Sputnik. Latvijas skolu abiturientiem tiek dāvāta iespēja saņemt Krievijas valdības stipendiju studijām Sanktpēterburgas Valsts universitātē. (SPVU).

Par ārvalstnieku uzņemšanu Krievijas augstskolā ziņo Krievijas vēstniecība Latvijā.

Студенты университета - Sputnik Latvija
Latvijas skolu absolventi izvēlas Kaļiņingradu

Tie, kas vēlas studēt bez maksas, var iesniegt dokumentus konkursam līdz 15. jūnijam, dokumenti maksas studijām tiek pieņemti līdz 8. jūlijam.

Konkursā var piedalīties visi ārvalstu pilsoņi un personas bez pilsonības, tostarp arī ārzemēs dzīvojošie tautieši, kuri iesnieguši dokumentus konkursam un sasnieguši atbilstošo vecumu. Studijām nav paredzēti ierobežojumi no pilsonības vai mītnes valsts viedokļa.

Kandidāti, kas atlasīti studijām bakalaura, specialitātes, maģistratūras vai aspirantūras programmās, studē SPVU bez maksas, dzīvo universitātes kopmītnēs un saņem ikmēneša valsts akadēmisko stipendiju, kuras apmērs atbilst studenta sekmēm. Nepieciešamības gadījumā abiturienti var apmeklēt krievu valodas kursus.

Dokumentu saraksts un to iesniegšanas kārtība konkursam studijām SPVU publicēta šeit.
Jautājumus iespējams uzdot ar elektroniskā pasta starpniecību: admission@spbu.ru vai pa telefonu Pēterburgā: +7 (812) 328 32 91.

Ziņu lente
0