Rīga pārvērtusies par Holivudu? Pilsētā pamanīts vēl viens slavens aktieris

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Filmas "Krēsla" zvaigzne ieradies uz filmēšanu Latvijā, taču valstī izsludinātās ārkārtas situācijas dēļ kopā ar ģimeni palicis Rīgā.

RĪGA, 23. marts – Sputnik. Iepriekš noskaidrojās, ka par ārkartas situācijas kīlnieku Latvijā kļuvis amerikāņu aktieris Mikijs Rurks – viņš ieradies, lai piedalītos režisora Mauro Borelli jaunā mistiskā kara trillera "Warhunt" uzņemšanā. Bija plānots, ka daļa ainu tiks uzņemtas Latvijas Etnogrāfiskajā muzejā, Pokaiņu un Līgatnes mežos un alās. Taču tagad darbs pie filmas ir atlikts.

Kļuvis zināms, ka Rurks nav vienīgais aktieris, kurš kļuvis par situācijas ķīlnieku. Aktieris, muzikālās grupas "100 Monkeys" loceklis, kā arī vampīra Džaspera Heila lomas izpildītājs Stefānijas Meieras romānu "Krēsla" ekranizācijās Džeksons Retbouns pamanīts Rīgā. Arī viņš bija plānojis piedalīties filmas "Warhunt" uzņemšanā.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Stone. Cold.

Публикация от Jackson Rathbone (@jacksonrathbone)

Savas pastaigas pa Rīgu viņš publicē savā lapā Instagram. Zināms, ka filmu zvaigzne atvedis uz Latviju visu savu ģimeni.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Being a dad and traveling for work is really hard... so I decided to take my family to work with me! Luckily, I get to film in some beautiful locales. 📷 by @sixandboe

Публикация от Jackson Rathbone (@jacksonrathbone)

"Ir ļoti smagi būt tētim un ceļot darba vajadzībās... Tāpēc nolēmu paņemt ģimeni līdzi uz darbu! Par laimi, es filmējos skaistās vietās," Džeksons stāsta savā lapā.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Social Distancing & Looking Cute

Публикация от Jackson Rathbone (@jacksonrathbone)

Aktieris aicināja visus savus pielūdzējus iespēju robežās neiziet no mājām un minimizēt visus kontaktus, kā arī pastāvīgi sekot savai veselībai.

Ziņu lente
0