Mikijs Rurks iestrēdzis Latvijā un neievēro karantīnu

© AP Photo / Evan AgostiniАктер Микки Рурк
Актер Микки Рурк - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Mikijs Rurks ieradās Rīgā, lai piedalītos režisora Mauro Borelli mistiskā kara trillera par Otro pasaules karu uzņemšanā.

RĪGA, 20. marts – Sputnik. Slavenais amerikāņu aktieris Mikijs Rurks ieradies Latvijā, lai uzņemtos jaunā filmā, taču tagad ir spiests pavadīt laiku izolācijā situācijas ar koronavīrusa COVID-19 izplatīšanos dēļ, vēsta rus.tvnet.lv.

Aktieris pat ir publicējis Instagram vietnē savu fotogrāfiju ar vārdiem: "Esmu Latvijā, esmu uzposies, bet nav, kur aiziet. Sūtu visiem savu svētību." Taču tagad bilde ir pazudusi no profila, visticamāk, tādēļ, ka aktieris neievēroja karantīnu un šajā sakarā saņēma negatīvus komentārus.

Mikijs Rurks Latvijā filmējas režisora Mauro Borelli mistiskajā kara trillerī "Warhunt". Tika plānots, ka daļa ainu tiks uzņemta Latvijas Etnogrāfiskajā muzejā, Pokaiņu un Līgatnes mežos un alās. Taču tagad filmēšanas darbus nācies atlikt.

Kā jau ziņots, 13. martā saistībā ar COVID-19 izplatību Latvijā tika izsludināta ārkārtējā situācija, kas paredz virkni striktu vīrusa izplatīšanās ierobežošanas pasākumu. Ārkārtējā situācija būs spēkā līdz 14. aprīlim.

Высадка десанта во время военных учений НАТО Baltops 2019 в Лиласте, 12 июня 2019 года - Sputnik Latvija
NATO pārskatīja visu militāro mācību programmu koronavīrusa dēļ

No 17. marta ārkārtējās situācijas laikā ir apturēti visi starptautiskie pasažieru pārvadājumi ar gaisa, dzelzceļa, jūras un autobusu transportu.

Tostarp no 17. marta ir ieviests pagaidu aizliegums cilvēku un transportlīdzekļu kustībai cauri Eiropas Savienības ārējām robežām robežkontroles punktos lidostās, ostās, uz dzelzceļa un autoceļiem, kā arī caur robežas šķērsošanas punktiem, kas paredzēti vietējai pierobežas satiksmei. Šie ierobežojumi neskar kravu pārvadājumus.

Tai pašā laikā Latvijas pilsoņi un ārzemnieki, kuri dzīvo valstī uz pastāvīga pamata, varēs atgriezties Latvijā caur minētajiem robežas šķērsošanas punktiem. Savukārt citu valstu pilsoņi, kuri vēlas atgriezties mājās, caur tiem varēs pamest Latviju.

Ziņu lente
0