Krievija, Zviedrija, Kipra: ar kādiem reisiem Latvijas iedzīvotāji var atgriezties mājās

© Sputnik / Sergey MelkonovТабло вылета аэропорту Рига
Табло вылета аэропорту Рига - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Trīs starptautiskie avioreisi ieradīsies Rīgā 19. martā, divi izlidos no Latvijas galvaspilsētas: satiksmes ministrs Tālis Linkaits atbalstīja izņēmumus ārkārtas situācijas režīma ietvaros.

RĪGA, 19. marts – Sputnik. Latvijas iedzīvotāji, kuri atrodas ārzemēs, var atgriezties mājās ar komercreisiem, ko atļāvis satiksmes ministrs Tālis Linkaits. Šodien, 19. martā, šādi maršruti būs trīs, vēl divi reisi ir ieplānoti izlidošanai – uz Maskavu un Stokholmu, teikts Satiksmes ministrijas mājaslapā.

Sākot ar 12. martu, kad Ministru kabinets izsludināja ārkārtas situācijas režīmu, satiksmes ministrs Tālis Linkaits ir tiesīgs piešķirt izņēmumus, izsniedzot atļaujas starptautisko pasažieru pārvadājumu īstenošanai laikā, kad tie ir atcelti. Ministrs pieņems lēmumu par katru reisu atsevišķi pēc attiecīga pieteikuma saņemšanas.

Пассажиры в масках в аэропорту Рига - Sputnik Latvija
Nācās atdot tūkstošiem eiro: airBaltic repatriācijas reiss latviešiem izmaksāja dārgi

Šodien plkst. 12:35 no Stokholmas uz Rīgu dosies aviokompānijas Norwegian Air Shuffle reiss DY4547.

Plkst. 13:35 no Maskavas izlido Aeroflot reiss SU2100, kurš nosēdīsies Rīgā plkst. 14:20.

Plkst. 17:30 lidostā ieradīsies airBaltic reiss BT1658 no Larnakas.

Tāpat 19. martā plkst. 14:15 ir ieplānots Norwegian Air Shuffle reiss DY4548 uz Stokholmu, savukārt plkst. 15:05 no Rīgas uz Maskavu izlidos Aeroflot komercreiss SU2101.

Neskaitot aviosatiksmi, Latvijas iedzīvotāji brauc mājās ar Igaunijas operatora Tallink prāmi no Zasnicas pilsētas Vācijā. Prāmis "Romantika" ar Eiropā iestrēgušajiem Baltijas valstu iedzīvotājiem uz klāja izgāja no Zasnicas 18. martā, plkst. 23:55. Uz prāmja klāja atrodas 472 pasažieri – Latvijas, Lietuvas un Igaunijas iedzīvotāji – un 152 automašīnas.

Rīgā prāmis ieradīsies 19. martā, ap pusnakti.

Ziņu lente
0