Latvija uz mēnesi pārtrauc finansiālo atbalstu olimpiešiem

© Foto : baltnews.lvФорма для латвийских спортсменов на Олимпиаде в Рио
Форма для латвийских спортсменов на Олимпиаде в Рио - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sakarā ar koronavīrusa "Covid-19" infekcijas izplatīšanās risku Latvijas olimpiskā vienība (LOV) uz laiku apturējusi finansiālo atbalstu sportistiem, viņu treneriem, kā arī izslēgusi vienības darbinieku komandējumus uz ārvalstīm.

RĪGA, 15. marts – Sputnik. Atbalsts apturēts no 13.marta līdz 14.aprīlim. Ārkārtas periodā LOV nesniedz maksas pakalpojumus un slēdz Fiziska darba spēju noteikšanas laboratoriju.

Забор анализов у пациента, пораженного коронавирусом - Sputnik Latvija
Latvijā strauji pieaudzis ar koronavīrusu inficēto skaits

Visiem sportistiem, treneriem un LOV darbiniekiem, kuri nesen uzturējušies aiz Latvijas Republikas robežām, nāksies iziet divas nedēļas ilgu karantīnu. Šajā periodā viņiem jāuzturas savā dzīves vietā, viņi nevar apmeklēt LOV un viņiem jāseko savam veselības stāvoklim.

Pārējo sportistu treniņu process šajā laika periodā netiek traucēts, un viņi var maksimāli izmantot Latvijā esošās vietas treniņiem. Pie tam LOV aicina darbiniekus ierobežot kontaktus un iespēju robežās pildīt savus darba pienākumus attālināti. Taču nepieciešamības gadījumos sportistiem tiks sniegta palīdzība, ja viņi savlaicīgi sazināsies ar savu sporta ārstu.

Ziņu lente
0