Nolēma izprovocēt Latvijas VDD un ĀM? Kārtējais Latvijas blogeres izlēciens

© Sputnik / Екатерина Чеснокова / Pāriet pie mediju bankasРэпер Тимати
Рэпер Тимати - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Jau zināma Latvijas blogere Jana Bruka nolēma pakaitināt nacionālistiski noskaņotos latviešus, un pie reizes, acīmredzot, arī Latvijas ĀM un VDD, publicējot bezkaunīgu fotosesiju no Timati koncerta Rīgā.

RĪGA, 23. novembris – Sputnik. Latvijas blogere Jana Bruka, kura jau ir kļuvusi zināma sabiedrībai ar savu pastaigu pa Rīgu apakšveļā un vannas dvielī, kā arī ar kailo fotosesiju ar Latvijas karogu, nolēma kārtējo reizi izprovocēt sabiedrību.

Ceturtdien, 21. novembrī, Krievijas reperis Timati uzstājās Rīgā ar solo koncertu. Pirms koncerta "Arēnā Rīga", kurš notika vakarā, pazīstamais skatuves mākslinieks paviesojās tirdzniecības centrā "Alfa", kur atrodas veikals Black Star Wear ar viņa skandalozo apģērbu līniju, kura tapusi sadarbībā ar KF Aizsardzības ministriju.

© Instagram / Яна БрукBlogere Jana Bruka tirdzniecības centrā "Alfa" Rīgā
Nolēma izprovocēt Latvijas VDD un ĀM? Kārtējais Latvijas blogeres izlēciens - Sputnik Latvija
Blogere Jana Bruka tirdzniecības centrā "Alfa" Rīgā

Reperim sekoja līdzi viņa uzticamie fani, kuru vidū izrādījās arī blogere Jana Bruka. Nepietiek jau ar to, ka viņa sekoja līdzi izpildītājam, pret kuru Latvijā teju ieviesa sankcijas viņa veikala dēļ, līdzīgi Grigorijam Ļepsam, viņa vēl uzvilka t-kreklu ar Krievijas prezidenta Vladimira Putina portretu.

Atgādināsim, ka pirms repera Timati koncerta pats Latvijas iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens aicināja viņu cienīt Latviju un izdarīt pareizus secinājumus, atceroties par sankcijām par "Krievijas agresijas" propagandēšanu. Un, protams, jebkurā brīdī, ar vienu rakstāmspalvas mājienu viņa likteni attiecībā uz braucieniem uz Latviju var izlemt arī valsts ĀM.

Taču blogere Jana Bruka, kurai, starp citu, ir vairāk nekā 80 tūkstoši sekotāju, acīmredzot, nolēma novirzīt visas liesmas uz sevi. Latvijas ĀM vadītājs Edgar Rinkēvičs taču neiekļaus melnajā sarakstā arī viņu? Un meitene savos Instagram stāstos publiskoja fotogrāfiju sēriju, kur viņa izmisīgi izklaidējas Timati koncertā t-kreklā ar Krievijas līdera attēlu.

© Instagram / Яна БрукBlogere Jana Bruka Timati koncertā Rīgā
Nolēma izprovocēt Latvijas VDD un ĀM? Kārtējais Latvijas blogeres izlēciens - Sputnik Latvija
Blogere Jana Bruka Timati koncertā Rīgā
Ziņu lente
0