Latvijas blogere izģērbās pie Rīgas pils

© Sputnik / Oksana DzadanРижский замок
Рижский замок - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pazīstama Latvijas blogere nolēma "iepriecināt" Rīgas iedzīvotājus ar ekscentrisku rīcību: viņa pastaigājās kaila pie Latvijas prezidenta rezidences.

RĪGA, 19. oktobris – Sputnik. Dvielis, turbāns uz galvas, saulesbrilles un krosenes – tas arī viss, kas bija mugurā pazīstamai Latvijas blogerei Janai Brukai brīdī, kad viņa pastaigājās pie Rīgas pils.

Šīs vieglprātīgās pastaigas video Jana Bruka, protams, augšupielādēja savā Instagram profilā. Un vien dažu stundu laikā "kompozīciju" noskatījās vairāk nekā 12 tūkstošus reižu.

Un tas nav brīnums, jo jauniete nekautrējoties atvēra savu dvieli pretim visām garām braucošajām mašīnām.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ЯНА БРУК - ТВОЙ ЛУЧШИЙ ДРУГ (@yanaabruk)

Par laimi, neviens necieta, un avārija nenotika. Kaut gan, kas tur ekscentriskajai skaistulei bija zem dvieļa tā arī palika noslēpums tīkla lietotājiem. Jo kameras priekšā Jana savu improvizēto mēteli neatvēra.

Vērts atzīmēt, ka blogeres Janas Brukas profilā ir daudz fotogrāfiju absolūti dažādu stilu apakšveļā un peldkostīmos, tostarp, visnotaļ atklātos.

Turklāt puskaila pastaiga pa Rīgu nav pirmais šāda veida blogeres priekšnesums. Iepriekš Jana jau paspējusi pabraukāties sabiedriskajā transportā bikini, kas bijis saistīts ar to, ka viņa zaudēja derībās ar puisi. Iepriekšējo video noskatījās vairāk nekā 27 tūkstošus reižu. Tiesa, tas tika nofilmēts augusta beigās.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ЯНА БРУК - ТВОЙ ЛУЧШИЙ ДРУГ (@yanaabruk)

Sava profila aprakstā Jana raksta, ka atbrīvo no kompleksiem. Acīmredzot patiešām atbrīvo, jo viņai seko vairāk nekā 84 tūkstoši cilvēku.

Ziņu lente
0