"Tiek pratināti Kuzja un Muris": KNAB publicēja dīvainu paziņojumu Twitter vietnē

© пресс-фотоЛоготип KNAB
Логотип KNAB - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs publicēja dīvainu paziņojumu "Gfffgfgttt" savā Twitter mikroblogā. Ko gan tas varētu nozīmēt?

RĪGA, 19. augusts – Sputnik. Mīklainais Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) paziņojums izraisīja lietotāju satraukumu, vēsta Tvnet.lv.

Sestdienas vakarā, 17. augustā, KNAB ievietoja mikroblogā publikāciju ar tekstu "Gfffgfgttt". Nav zināms, kas tas bija par dīvaino šifru, taču lietotāji paguva to pamanīt un metās atšifrēt "vēstījumu", neraugoties uz to, ka KNAB drīzumā attapās un savus "slepenos datus" no Twitter izdzēsa.

Sazvērestības teorijas un citi pieņēmumi sāka ar neticamu ātrumu izplatīties Twitter plašumos. Lūk cik tālu aizdomājās Latvijas iedzīvotāji.

"Arī @KNABinforme gadās smagas sestdienas," izteica pieņēmumu kāds no lietotājiem.

​Cits iztulkoja dīvaino vēstījumu sekojošā veidā: "Tiek pratināti Kuzja un Muris."

Acīmredzot, kaķu liktenis, kurus Rīgas domē pametis bijušais Rīgas mērs Nils Ušakovs, nepārstāj uztraukt rīdzinieku prātus. Jo Kuzja un Muris, būtībā, ir liecinieki visam tam, kas notika un turpina notikt domē, ieskaitot kratīšanas, kuras tur veica KNAB. Turklāt tagad kaķu liktenis ir miglains, jo nesen galvaspilsētas mēra amata kandidāts Oļegs Burovs pateica, ka viņam esot alerģija pret kaķiem.

​"Tika noplūdināta ierobežotas pieejamības informācija," konstatēja Twitter.

​Vēl kāds lietotājs nolēma, ka kāds žņaudza KNAB darbinieku, kurš publicēja paziņojumu. "Kāds viņu žņaudz," uzrakstīja viņš.

​Taču bija arī visnotaļ iepriecinošs komentārs.

"Šovakar bārā, pasakot īpašo kodu "Gfffgfgttt", alus un sidrs tikai par 2€," uzrakstīja FonoKlubs mikroblogā.

Ziņu lente
0