Karstuma un ceļa remontu dēļ uz Jūrmalu norīkos papildu vilcienus

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
"Pasažieru vilciens" piedāvā rīdziniekiem brīvdienās doties pie jūras ar vilcieniem.

RĪGA, 8. jūnijs – Sputnik. Sakarā ar ieilgušiem karstajiem laikapstākļiem Latvijā un remontdarbiem uz Jūrmalas šosejas tuvākajās brīvdienās maršrutā Rīga – Dubulti – Rīga tika norīkoti 17 papildu vilcieni, vēsta "Pasažieru vilciens".

​Sestdien, 8. jūnijā, no Rīgas uz Dubultiem pasažieri varēs aizbraukt ar 8 papildu vilcieniem. No Dubultiem uz galvaspilsētu norīkos vēl papildu 9 vilcienus.

Юрмальское шоссе на участке Карла Ульманя гатве проходит по границе района Плескодале - Sputnik Latvija
Slēgs ceļu Jūrmalas virzienā: šosejas remontdarbi var kļūt par nopietnu problēmu

Svētdien, 9. jūnijā, spēkā stāsies vasaras vilcienu kustības saraksts, kuri biežāk kursēs uz populārākajiem galamērķiem.

Kā jau iepriekš rakstīja Sputnik Latvija, nedēļas nogalē anticiklona ietekme mazināsies, mākoņu kļūs vairāk, un daudzos Latvijas rajonos gaidāms lietus. Vietām būs arī pērkona negaiss. Taču iespējama debesu skaidrošanās.

Taču arī nedēļas beigās laikapstākļi būs karsti: +20…+29 grādi, tiesa, piekrastes rajonos būs vēsāks: +17…+23 grādi. Naktī būs +16…+20 grādi. Sestdien daudzviet būs lietus ar pērkona negaisu.

Prognozes liecina, ka viskarstākais laiks gaidāms no 4. līdz 8. jūnijam, pēc tam kļūšot vēsāks, taču būtisks temperatūras kritums nav gaidām arī nākamnedēļ.

Ziņu lente
0