"Atļauts viss?": sociālie tīkli sašutuši par Krievijas karogu Rīgas mikroautobusos

© Sputnik / Sergey MelkonovKrievijas karogs
Krievijas karogs - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sociālo tīklu apmeklētāji asi kritizē reklāmu mikroautobusos Rīgā – šoreiz viņi sašutuši par Krievijas karogu, kas bijis redzams televizora ekrānā.

RĪGA, 29. maijs — Sputnik. Nacionālās apvienības locekle Baiba Bicēna demonstrēja sociālo tīklu apmeklētājiem savus novērojumus Rīgas mikroautobusā.

​​"Reklāma mikroautobusā uz Krievijas karoga fona," — uzsrakstīja Bicēna un publicēja fotogrāfijas, kurās redzams televizora ekrāns. Reklāmā popularizēti uzņēmuma pakalpojumi, kas palīdz noformēt Krievijas pilsonību, pensiju, vīzu, uzturēšanās atļauju, alimantus, mantojumu un citus dokumentus.

Baibas Bicēnas sašutumam piekrita vēl viena kaismīga nacionālpatriote — žurnāliste Elita Veidemane.

​"Es kaut kā nesaprotu: Rīgā jau ir atļauts viss? arī krievu karogi?" — taujā Veidemanu.

Tiesa, daži patriotu taisnajām dusmām nepiekrita. "Reklāma jau arī domāta mikriņā iekāpušiem Krievijas krieviem vai viņu radiem. Forma atbilst saturam," — skaidroja Guntars Meluškāns.

​Vēl stingrāk Bicēnas dusmas kritizēja Igors. "Blabla, kantoris sola no Krievijas pumpēt ārā pensiju naudu, lai var sildīt Latvijas ekonomiku un tāpat slikti?" — viņš atbildēja uz Baibas publikāciju.

​Līdzīga diskusija izvērsās arī pēc Rīgas domes "Vienotības" frakcijas deputāta Olafa Pulka publikācijas, kurš šo materiālu izmantoja, lai "atmaskotu" partiju "Saskaņa".

​"Kamēr Saskaņa TV reklamējas, kā Eiropas socoāldemokrāti, viņu pārvaldītajos mikriņos, ekrāni Krievijas karoga krāsās!" — rakstīja Pulks.

​"Vai Latvijā ir kāds ierobežojums pasūtīt reklāmu Krievijas karoga krāsās?" — viņam apjautājās apmeklētājs Ints.

​"Tas parāda attieksmi un nostāju šai "eiropeiskajai" partijai!" — uzskata Pulks.

Jāpiebilst, ka arī iepriekš Rīgas mikroautobusi nokļūst kritikas ugunīs — 2016. gada nogalē kāda rīdziniece bija sašutusi par to, ka Neatkarības dienā viņa mikroautobusā ieraudzījusi reklāmu, kas aicināja saņemt Krievijas pilsonību.    

Ziņu lente
0