"Vaņas nāves bija maz?": sociālos tīklus satricināja publikācija par vientuļu zēnu pie spēļu zāles

CC0 / pixabay / Bērns
Bērns - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Saskaņā ar Bezvests.lv publicēto informāciju, incidents notika Rīgas Purvciema mikrorajonā, pie spēļu zāles Stirnu ielā.

RĪGA, 11. janvāris — Sputnik. Sociālo tīklu lietotāji ļoti asi apspriež stāstu, kuru publicēja kāda Agnese Deptuā, kura pamanīja vienu uz ielas stāvošu bērnu.

"Šodienas dusma! Mīļie cilvēki, vai tad nepietiek ar Liepājas atgadījumu?

Šodien ejot uz veikalu, kas atrodas blakus spēļu zālei Fēnikss, redzēju mazu puisīti pie tās stāvam. Aptuveni 4 vai 5 gadiņi, precīzi nezinu, bet maziņš. Iegāju veikalā, kamēr izstāvu rindas… nākot ārā mazais vēl gaida! Uzjautāju un pateica, ka tēti gaida norādot uz spēļu zāles durvīm. Nekavējoties izsaucu policiju, jo ārā ir ne tikai tumšs, bet arī auksts un mazais puika ir pilnīgi viens.

Atbraucot policijai arī atrada viņa tēvu spēļu zālē un izrādās, ka mazais ir ārā pavadījis stundu, kamēr tēvs sēž siltumā un spēlē naudu!

Vairāk gan izbrīns par to, cik mēs, ļaudis esam novīdīgi. Lielākā daļa, tikai mazo nofotografēja, nemaz nepajautājot, kas ar viņu ir noticis, kāpēc ir viens tumsā un aukstumā! Ar to es gribēju teikt, cilvēki, būsim iejūtīgāki, attapīgāki un palīdzēsim viens otram!" uzrakstīja savā Facebook Agnese Deptuā.

Azartspēles - Sputnik Latvija
Ušakovs: domes opozicionāri piesedz spēļu zāļu īpašniekus

Agneses publikācija uzreiz nokļuva visos sociālajos tīklos — tas savāca vairāk nekā 300 komentārus, ar to padalījās vairāk nekā 4 tūkstošu reižu.

Saskaņā ar Bezvests.lv mājas lapā publicēto informāciju, incidents notika Rīgas Purvciema mikrorajonā, pie spēļu zāles Stirnu ielā.

Gandrīz visi komentētāji pauda savu sašutumu par tēva rīcību un izteica atzinību Agnesei. Daudzi nosodīja spēļu zāļu pastāvēšanu kā tādu.

Viktors Puzāns: "Kad pie mums slēgs šī spēlētavas?! Šīs iestādes ir kaut kādu Viduslaiku paliekas! Legāla naudas atņemšana cilvēkiem, kuras jau tā ir maz. Kādēļ valsts nerūpējas par "nācijas veselību"?!"

Savukārt Dana Krāģe piebilda: "Strādāju tādā iestādē un jā, ne tikai tētus var redzēt gaidam, bet arī mammas gaida un ne tikai st,bet vairāk, ir arī tik jaukas omītes un mammītes kas mašīnā atstāj zīdainīti un pašas siltumā izklaidējās, tiesa gan par to arī policijai darījām zināmu…"

Twitter komentētāji arī sašuta: "Kur mātei prāts, atstāt bernu atkarīgam slimam cilvēkam?"

​Atgādināsim piecus gadus vecā Ivana Berladina traģisko stāstu, kurš izgāja no savas mājas Liepājā, Pāvilostas ielā, pērnā gada 1. jūlijā, ap pusdeviņiem no rīta un pazuda. Bērns tika atrasts tikai pēc 10 dienām bez dzīvības pazīmēm Dubeņu ciema meža masīvā, Grobiņas novadā, kur viņš, visticamāk, izrādījies, sajaucot autobusus.    

Ziņu lente
0