Jauns pavērsiens Ivana Berladina meklējumos: viņu meklē Grobiņas novadā

© Valsts policijaПолицейская машина
Полицейская машина - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kopš vakardienas policija meklē Liepājā pazudušo Ivanu Berladinu Grobiņas novada Dubeņu ciema apkaimē – zēns varēja aizbraukt turp ar autobusu kļūdas pēc.

RĪGA, 10. jūlijs – Sputnik. Pēc videomateriālu izpētes Valsts policija mainījusi Ivana Berladina meklējumu virzienu – tagad viņu meklē Dubeņu apkaimē.

Policisti izpētījuši ap 250 GB video ar kopēju ilgumu 200 stundas un spēra nozīmīgu soli izmeklēšanas gaitā, sastādot bērna pārvietošanās maršrutu pazušanas dienā, ziņo Valts policija savā Facebook lapā.

Iepriekš bija ziņots, ka zēns plkst. 8:00 no rīta Tosmarē iekāpa maršruta autobusā un devās Karostas virzienā, un pēc 20 minūtēm zēns ar pilsētas maršruta mikroautobusu aizbrauca pilsētas centra virzienā līdz Kuršu laukumam.

Tagad policija uzskata, ka izkāpjot Kuršu laukumā, Ivans, iespējams, sajaucis pieturas, un tālāk brauca ar autobusu Grobiņas virzienā. Šādu secinājumu ļāva izdarīt pavisam neliels videofragments, kur kadrā uz sekundi parādās neliela zēna sandales daļa.

Ņemot vērā jaunāko informāciju, policija noskaidroja, ka bērns izkāpa autobusa galapunktā, Dubeņos. Tiek uzskatīts, ka zēns tur arī palicis.

Jau 9. jūlijā policija pacēla gaisā Nacionālo bruņoto spēku helikopteri, lai izpētītu teritoriju. Šodien meklējumi Dubeņu apkaimē turpinās.

Ziņu lente
0