Vecpuišu ballīte franču gaumē: peldēšanās kailiem Rīgas kanālā

© Foto : facebook / Rīgas pašvaldības policijaAtpūtnieki pilsētas kanālā, franču vecpuišu ballīte
Atpūtnieki pilsētas kanālā, franču vecpuišu ballīte - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Rīgas pašvaldības policijas darbinieki uzlika sodu diviem tūristiem, kuri nolēmuši pačurāt, bet pēc tam papeldēties pilsētas kanālā.

RĪGA, 6. jūnijs — Sputnik, Jeļena Kirillova. Sestdienas vakara patruļas laikā pie Brīvības pieminekļa Rīgas kārtības sargi pamanījuši sabiedriskās kārtības pārkāpējus. Huligāni izrādījušies divi vīrieši, kuri peldējās pilsētas kanālā.

Pašvaldības policijas darbinieki devās pie Latvijas Operas tiltiņa, jo peldētāji žigli izlēca no ūdens tieši tajā kanāla vietā. Tieši šajā brīdī viens no peldētājiem nolēma atbrīvoties no savas garderobes pēdējā priekšmeta — apakšbiksēm. Tomēr ekshibicionisma aktu Rīgas policijas darbinieki pārtrauca un pieprasīja vīrietim uzvilkt biksītes.

Elizabetes ielā - Sputnik Latvija
Pilsēta var gulēt mierīgi: kā novēro Rīgu

Vēlāk, noskaidrojot lietas apstākļus, kārtības sargi konstatējuši, ka peldētāji bija divi tūristi no Francijas. Viņi pastāstīja, ka ieradušies Rīgā, lai atzīmētu drauga vecpuišu ballīti.

Spriežot pēc spēcīgās alkohola smakas, galvaspilsētas viesi vecpuišu ballīti atzīmēja ne tikai Rīgas kanālā, bet arī Vecrīgas bāros. Notikuma vietā ieradās policijas ekipāža, un abus pārkāpējus nogādāja nodaļā, kur pārbaudīja alkohola koncentrāciju. Tika konstatēts, ka viena tūrista reibuma pakāpe sasniegusi 1,31 promiles alkohola, bet otra vīrieša izelpa uzrādīja 1,53 promiles alkohola.

Vēlāk policijas darbinieki saņēma informāciju no policijas videocentra, kas reģistrējis, ka abi tūristi ne tikai peldējušies, bet arī čurāja pilsētas kanālā, turklāt tieši no tilta.

Rezultātā tūristiem bija sastādīti administratīvie protokoli par sīku huligānismu, proti, pat sabiedriskā miera un kārtības pārkāpumiem, kā arī par sabiedriskās uzvedības normu ignorēšanu. Par to viņiem bija jāsamaksā soda nauda: savu dzimumorgānu demonstrācijas mīļotājam nācās samaksāt 250 eiro, bet viņa biedram — 70 eiro.

Ziņu lente
0