Sievas un bērnu dzimšanas datumi palīdzējuši Latvijas iedzīvotājam vinnēt loterijā 600 tūkstošus eiro

© Foto : Latvijas LotoLatvijas Loto
Latvijas Loto - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
40 gadu vecajam uzņēmējam no Latvijas loterijā paveicies ar sievas un bērnu dzimšanas datumiem – viņš laimējis 600 tūkstošus eiro. Vienīgais skaitlis, kas nav trāpījis, izrādījās viņa paša dzimšanas diena.

RĪGA, 10. janvāris — Sputnik. Latvijas iedzīvotājs loterijā Eurojackpot laimējis gandrīz 600 tūkstošus eiro, teikts Latvijas Loto vietnē.

Spēlētājs uzminējis sešus skaitļus. Laimīgā kvīts tika iegādāta internetā.

"Spēlētājs, kas loterijā ieguldījis 8 eiro, nopircis biļeti ar 2 spēles variantiem 2 izlozēm," — teikts Pasaules loteriju asociācijas Latvijas locekļa mājaslapā.

Tas ir lielākais laimests Latvijā šogad. 40 gadus vecais vīrietis jau noformējis dokumentus naudas saņemšanai Latvijas Loto birojā, kur ieradās kopā ar sievu.

Par laimestu viņš uzzinājis tikai 10. janvārī, pastāstīja vīrietis.

"Sākumā nesapratu, cik liels ir laimests — domāju, ka tikai 596 eiro. Bet, kad atskārtu īsto laimesta lielumu, sāku fotografēt datora ekrānu. Jūs jau zināt, kādā valstī mēs dzīvojam," — stāsta uzņēmējs un daudzbērnu tēvs no Stopiņiem.

Viņš pastāstīja, ka nekavējoties piezvanīja sievai un teica: "redz, kāds mani tomēr sadzirdēja."

Vīrietis, pēc viņa teiktā, spēlējot regulāri, taču ne par lielām summām. Pirms apmēram pieciem gadiem Viking Lotto laimējis 600 latus un izdarījis aprēķinu, ka laimests apmēram nosedzis izdevumus par biļetēm.

"Laimīgajā Eurojackpot biļetē atzīmēti bijuši bērnu un sievas dzimšanas dienu datumi. Vienīgais skaitlis, ar ko nebiju trāpījis, — bija mans dzimšanas datums," — pastāstīja uzvarētājs.

Vīrietis plāno atzīmēt laimestu ar kino apmeklējumu. "Mēs vēl nekad darba dienā neesam atļāvušies skatīties kino," — viņš teica.

Banknotes. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Igaunijas iedzīvotājs laimējis miljonu eiro

Latvietis plāno tērēt naudu tikai hipotēkas dzēšanai — "jaunu auto uzreiz nepirksim".

"Tā nauda nav tik liela, lai tagad nestrādātu un dotos uz dienvidiem baudīt dzīvi. Tāpēc gribētos ieguldīt — galu galā bērniem būs jāstudē, bet pateikt konkrēti, kur un kā, — to vēl nevaru,"- atzina uzvarētājs.

Kopumā 6. janvāra izlozē tādu pašu summu par sešiem uzminētiem skaitļiem vinnējuši 35 spēlētāji no visas pasaules.

Laimestus 18 miljonu eiro apmērā dabūjuši pieci laimīgie, kuri uzminēja septiņus skaitļus — trīs spēlētāji no Vācijas, viens no Nīderlandes un viens no Dānijas.

Ziņu lente
0