Aviokompānija Wizz Air sāks reisus no Tallinas uz Londonu

© REUTERS/Kacper PempelСамолет Wizz Air в аэропорту Шопена в Варшаве
Самолет Wizz Air в аэропорту Шопена в Варшаве - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Wizz Air, ungāru lēto lidojumu kompānija 2018. gada septembrī atklās reisus no Tallinas uz Londonu. Plānoti četri reisi nedēļā.

RĪGA, 21. novembris — Sputnik. Pirmie reisi notiks 2018. gada 17. septembrī. Lidmašīnas kompānijas kursēs starp Tallinas lidostu un starptautisko Lutonas lidostu Bedfordšīnā, 48 km attālumā no Londonas, vēsta Sputnik Igaunija, atsaucoties uz portālu ERR.

Reisi notiks četras reizes nedēļā – pirmdien, trešdien, ceturtdien un svētdien. Plānots, ka biļešu cenas sāksies no 29,99 eiro.

Izziņa

Aviokompānija nodibināta 2003. gada septembrī. Pirmais reiss notika no Katovices starptautiskās lidostas 2004. gada 19. maijā. 2011. gadā Wizz Air pārvadāja 11 milj. pasažieru. 2012. gada 4. oktobrī Wizz Air sāka īstenot jaunu politiku, lai ļautu klientiem pārvadāt salonā neliela neliela gabarīta rokas bagāžu. Tas nozīmē, ka bagāžu, kuras izmēri nepārsniedz 42x32x25 cm, var ņemt līdzi bez maksas; par lielāku bagāžu salonā (līdz 56x45x25 cm) nāksies samaksāt 10-30 eiro.

Аэропорт в Минске - Sputnik Latvija
Aviokompānija Nordica apspriež līnijas atklāšanu starp Tallinu un Minsku

Vēl vienas kompānijas ienākšanu Igaunijas tūrisma tirgū, kas saistīs Tallinu ar Lielbritānijas galvaspilsētu, var uzskatīt par perspektīvu alternatīvu Ryanair, kurai nesen radās nopietnas grūtības.

Viens no Īrijas aviokompānijas kadru krīzes iemesliem bija norvēģu konkurenta intrigas – uzņēmums pārvilināja pie sevis aptuveni 140 pilotus. Tika ziņots arī par Eiropas Komisijas plāniem pārbaudīt Ryanair par pasažieru tiesību ievērošanu liela reisu skaita atcelšanas aspektā.

Ziņu lente
0