Pasaulē

Kremlis konstatēja, ka Ukrainai ir "lielas problēmas"

© Sputnik / Наталья Селиверстова / Pāriet pie mediju bankasЗдание Министерства иностранных дел РФ и Большой Кремлевский дворец.
Здание Министерства иностранных дел РФ и  Большой Кремлевский дворец. - Sputnik Latvija, 1920, 18.06.2022
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas prezidenta preses sekretārs piebilda, ka joprojām vērojama Ukrainas vadības nevēlēšanās savaldīt nacionālistiskās vienības un prātīgi paskatīties uz situāciju.
RĪGA, 18. jūnijs — Sputnik. Krievijas prezidenta preses sekretārs Dmitrijs Peskovs paziņoja, ka Ukrainai ir nopietnas problēmas, taču valsts vadības nevēlēšanās prātīgi novērtēt situāciju nesola neko labu, vēsta RIA Novosti.
"Mēs zinām, ka Ukrainai ir lielas problēmas, tas visiem ir labi zināms. Jā, to var konstatēt. Bet galvenais – turpinās nacionālistisko vienību pretošanās, Ukrainas valdība nevēlas un nav gatava savaldīt šīs nacionālistiskās vienības un prātīgi paskatīties uz situāciju," teica Peskovs, atbildot uz lūgumu novērtēt Krievijas Drošības padomes priekšsēdētāja vietnieka Dmitrija Medvedeva viedokli, kurš pauda šaubas, vai pēc dažiem gadiem Ukraina pastāvēs kā valsts.
"Protams, neko labu Ukrainai tas nesola," viņš piebilda.
Iepriekš Dmitrijs Medvedevs publicēja savā kanālā Telegram publikāciju, kurā pauda šauvas, vai Ukraina nākotnē pastāvēs pasaules kartē:
"Redzēju paziņojumu, ka Ukraina saskaņā ar lendlīzi vēlas saņemt no saviem aizokeāna saimniekiem SDG ar iespēju apmaksāt piegādes pēc 2 gadiem. Citādi tā vienkārši nosals nākamajā ziemā.
Tikai viens jautājums. Kurš teicis, ka pēc diviem gadiem Ukraina vispār pastāvēs pasaules kartē? Lai arī amerikāņiem jau ir vienalga – viņi ir tiktāl ieguldījuši "antikrievijas" projektā, ka viss pārējais viņiem šķiet tīrie sīkumi..."
Флаг Польши - Sputnik Latvija, 1920, 14.06.2022
Viedoklis
Polija būvē lielvalsti no vienas jūras līdz otrai
Ziņu lente
0