Video

Brīvprātīgo vienība dodas uz Ukrainu: kadri no Groznijas lidostas

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
600 cilvēki pēc apmācībām Speciālo uzdevumu vienību universitātē devušies uz Ukrainu, lai piedalītos speciālajā operācijā, pastāstīja Čečenijas vadītājs Ramzans Kadirovs.
Čečenijas vadītājs Ramzans Kadirovs parādīja, kā ceļā uz Ukrainu speciālās militārās operācijas ietvaros dodas brīvprātīgo vienība.
"Vairāk nekā 600 karavīri pilnā ekipējumā un ar milzīgu vēlēšanos attīrīt no bandītiem DTR un LTR zemes, tāpat kā visu Ukrainu sapulcējušies Krievijas Varoņa Ahmata-hadži Kadirova vārdā nosauktajā Groznijas starptautiskajā lidostā. Viņu vidū ir ne tikai Čečenijas varasiestāžu pārstāvji un iedzīvotāji, bet arī brīvprātīgie no citiem Krievijas reģioniem," Kadirovs atklāja savā kanālā Telegram.
Viņš norādīja, ka brīvprātīgo mērķis ir pēc iespējas ātrāk pielikt punktu bandītiskajiem grupējumiem Ukrainā un saukt pie atbildības teroristus, kuri astoņus gadus iebiedējuši Donbasa iedzīvotājus.
"Brīvprātīgo kustība dalībai speciālajā operācijā Donbasā un Ukrainā plešas plašumā ar katru reizi. Aizvien lielāks ir cilvēku skaits, kas vēlas ieguldīt savu artavu kopīgajā darbā – aizsargāt mūsu Tēvzemes intereses un Doņeckas un Luganskas republiku iedzīvotājus no ukraiņu nacistu noziedzīgajiem tīkojumiem," uzsvēra Kadirovs.
Viens no brīvprātīgajiem atzīmēja: kopā viņi ir stiprāki.
"Jo stiprāki mēs esam, jo tuvāk ir uzvara. Jo tuvāks ir ukraiņu nacisma problēmas risinājums, jo tuvāks ir miers – ne tikai Krievijai, bet ari visām valstīm un tautām, kas to ieskauj," uzsvēra brīvprātīgais.
Iepriekš Čečenijas vadītājs pastāstīja, ka reģionā ik dienas ierodas brīvprātīgie no dažādākajiem Krievijas reģioniem. Viņus nodrošina ar visu nepieciešamo: no militārā ekipējuma līdz ieročiem un munīcijai, savukart Krievijas Speciālo uzdevumu vienību universitātes instruktori vada jaunpienācēju apmācības kursus.
Ziņu lente
0