Video

Krievijas spēki likvidēja ukraiņu S-300 divizionu: objektīvās kontroles kadri

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas Bruņotie spēki izmantoja precīzo raķešu bruņojumu, lai likvidētu Ukrainas zenīraķešu sistēmas S-300 diviziona pozīcijas.
Krievijas Aizsardzības ministrija publicēja video ierakstu, kurā redzams uzbrukums Ukrainas zenītraķešu sistēmas S-300PS diviziona pozīcijām. Resors informēja, ka ZRS starta pozīciju koordinātas noskaidrotas, pateicoties radiotehniskās izlūkošanas līdzekļiem. Triecienam izmantotas precīzās raķetes.
"Precīza trāpīguma rezultātā likvidētas starta iekārtas, kā arī transporta un ielādes mašīnas līdz ar munīcijas komplektu," paziņoja Krievijas AM.
Speciālās operācijas ietvaros Ukrainā Krievijas spēki izmanto precīzo bruņojumu, turklāt vērš to vienīgi pret militāro infrastruktūru un armiju. Aizsardzības ministrs Sergejs Šoigu konstatēja, ka mēnesi pēc specoperācijas sākuma pirmā posma pamata uzdevumi ir izpildīti, Ukrainas militārais potenciāls būtiski samazināts. Armijas ģenerālis piezīmēja, ka tas ļauj pievērst lielāko uzmanību operācijas galveno mērķu sasniegšanai – Donbasa atbrīvošanai.
Ziņu lente
0